REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sieksite savo tikslų, ir niekas jums nekliudys kelyje. Diena bus sėkminga ir maloni. Energijos turėsite tiek, kad išspręsite ir kitų žmonių problemas. Kūrybinis potencialas augs, o savo pasiekimais didžiuositės.

Avinas. Sieksite savo tikslų, ir niekas jums nekliudys kelyje. Diena bus sėkminga ir maloni. Energijos turėsite tiek, kad išspręsite ir kitų žmonių problemas. Kūrybinis potencialas augs, o savo pasiekimais didžiuositės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite labai jautrūs, o aplinkiniai turės jums didelės įtakos. Tačiau nebijokite, kad pakliūsite į manipuliatorių rankas – šalia jūsų bus patikimi asmenys. Pragmatinis požiūris į viską, kas vyksta, taps įtampos priežastimi asmeniniuose santykiuose.

REKLAMA

Dvyniai. Jūsų gyvenime gresia permainos, kurias reiktų vertinti nevienareikšmiškai. Nereikėtų pulti į paniką, tačiau vertėtų pagalvoti apie tai, kaip išvengti sudėtingų situacijų. Apskritai palanki diena atsisakyti visko, kas jums nereikalinga.

Vėžys. Pats laikas pasidaryti išvadas. Atsiras įdomių idėjų, kurios bus susijusios su ateitimi. Tie, kurie norės iš esmės norės pakeisti savo gyvenimą, supras, ką dabar reikėtų iš tikrųjų padaryti. Bet kokiu atveju, atminkite, kad šiandien reikia išnaudoti savo žinias ir patirtį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gera diena tiems, kas planuoja pasilinksminti. Bet kokioje kompanijoje jausitės gerai, trauksite į save dėmesį. Naujos pažintys – tai būtent tai, ko jums šiuo metu reikia, kad pamirštumėte apie problemas ir paprasčiausiai pasidžiaugtumėte gyvenimu.

Mergelė. Puiki, produktyvi diena, tinkama bet kokiems užsiėmimams, tik išsikelkite konkretų rezultatą, kad neeikvotumėte savo laiko. Stenkitės neskubinti aplinkinių – kvaila būtų pyktis dėl to, kad kažkas nespėja su jumis.

Svarstyklės. Būsite šiandien lengvai pažeidžiami. Atminkite, kad kuo daugiau reikalų jūs turėsite, tuo mažiau galimybių susigadinti sau nuotaiką. Jei nesiruošiate dirbti, pagalvokite apie tai, kaip apstatyti būstą arba įgyvendinkite kūrybines idėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Labai sėkminga diena tiems, kad nesiruošia dirbti sudėtingų darbų. Artimieji noriai palaikys jums kompaniją ir netgi padės pakelti jums nuotaiką. Ne pats geriausias laikas užmegzti naujas pažintis, nes matysite tik tai, ką norite ir neįvertinsite šalia esančių žmonių.

Šaulys. Jausitės nenugalimi ir turėsite tam pagrindo. Reikės pripažinti, kad egzistuoja ir negatyvios tendencijos. Palanki diena bendravimui: susitikite su draugais, būkite dėmesio centre, koketuokite ir flirtuokite.

Ožiaragis. Ideali diena darbui ir bet kokiai naudingai veiklai. Būsite nusiteikę darbingai, netruks entuziazmo ir tikslo siekimo. Sėkmė lydės sprendžiant finansinius reikalus. Asmeninėje sferoje vyraus palankios tendencijos, nors trykštanti energija gali padaryti neigiamų veiksmų.

REKLAMA

Vandenis. Nebloga diena, tačiau gyvybinis potencialas bus sumažėjęs ir kels jums nerimą. Leisite kitiems spręsti problemas ir patys netvarkysite santykių. O reikėtų apie jums rūpimus klausimus pakalbėti atvirai, nepamirštant ir savo emocijų.

Žuvys. Būsite tingūs, tačiau galite atlikti gerą vidinį darbą. Atsiribosite nuo visų stereotipų, atsisveikinsite su klaidingais įsitikinimais, lengvai ištaisysite klaidas ir, svarbiausiai, darysite viską, kad pradėtumėte kontroliuoti savo gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų