REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie savo ketinimus statyti gamyklą Meksikoje neseniai paskelbė „Audi“ ir labai panašu, kad į tai dėmesį atkreipė ir jų kolegos Miunchene. Remiantis „Automotive News“ pranešimais, keletas neoficialių šaltinių patvirtino, kad bavarai taip pat žvalgosi į Meksiką. Šiuo metu svarstomos keturios skirtingos vietovės, kuriose galėtų būti statoma nauja gamykla su naujos kartos 3 serijos modeliui pritaikytomis surinkimo linijomis. Tie patys neoficialūs šaltiniai teigia, kad šiuo metu vyksta derybos, o galutinis sprendimas turėtų būti priimtas ateinančiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Jei viskas vyks pagal planą, pirmasis meksikietiškas 3 serijos BMW nuo surinkimo linijos turėtų nuriedėti 2016 m. pabaigoje arba 2017 m. pradžioje. Vėliau prie jo Meksikos gamykloje greičiausiai prisijungtų ir naujos kartos 1 serijos hečbekas, kurio pasirodymas rinkoje numatytas 2017 m.

Pranešama, kad iš pradžių gamybos apimtys turėtų siekti nuo 40 iki 50 tūkst. automobilių per metus, o galiausiai turėtų pasiekti nuo 100 iki 150 tūkst. vienetų per metus. BMW svarstė galimybę statyti dar vieną gamyklą JAV, tačiau dabar skelbiama, kad šiuo metu šios valstybės teritorija šiose lenktynėse dėl investicijų nebedalyvauja. Atsižvelgiant į mažesnes sąnaudas statant gamyklą ir potencialiai gerokai mažesnius darbuotojams mokamus atlyginimus toks pasirinkimas atrodo logiškas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų