REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusai nusivylę savo šalies sportininkų pasiekimais Londono olimpiadoje, parodė Integracijos fondo ir agentūros „NewsEffector“ atlikta apklausa, kurios rezultatus skelbia laikraštis „RBC Daily“.

REKLAMA
REKLAMA

69 proc. gyventojų teigė esantys nepatekinti Rusijos olimpiečių pasiektais rezultatais. Kas penktas respondentas rusų pasirodymą vadina „visiška nesėkme“. Rusų atletai Londone pasirodė „netikėtai blogai“, mano 48 proc. apklaustųjų.

REKLAMA

Tačiau ne visi yra pesimistai. 17 proc. apklausos dalyvių mano, kad „dar ne viskas prarasta“. 12 proc. kalbėjo apie sėkmingą pasirodymą, tačiau tik 2 proc. teigė, kad rezultatai „pranoko visus lūkesčius“.

Rusija iki pirmadienio laimėjo 37 medalius, tačiau tik penkis jų - aukso.

Kazachstane nuotaikos yra priešingos. 61 proc. kazachų „puikiais“ vadina savo šalies atletų rezultatus, 24 proc. - „gerais“. „Nuosaikūs optimistai“ pasirodė esantys 12 proc. apklaustųjų ir tik 1 proc. yra visiškai nepatenkinti.

REKLAMA
REKLAMA

Kazachstano sportininkai iki šiol Londone iškovojo šešis medalius, visus - aukso.

Ukrainoje 33 proc. apklaustųjų neigiamai vertina ukrainiečių rezultatus olimpiadoje, 32 proc. - teigiamai . 8 proc. atletų pasirodymą pavadino „nuviliančiu“.

Iš viso 63 proc. baltarusių buvo patenkinti Baltarusijos sportininkų laimėjimais ir tik 5 proc. kalbėjo apie nesėkmingą pasirodymą.

Baltarusija ir Ukraina iki pirmadienio turėjo po du aukso medalius, o išviso - atitinkamai septynis ir aštuonis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų