REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po ketverių metų darbo LRT eteryje iš televizijos ekranų pasitraukusi dainininkė Vaida Genytė šiuo metu ilsisi viename gražiausių Lietuvos kurortųNidoje ir, nors darbas televizijoje nutrūko, moteris teigia esanti tikrai užimta ir atostogomis pasilepinti galinti nedažnai.

Po ketverių metų darbo LRT eteryje iš televizijos ekranų pasitraukusi dainininkė Vaida Genytė šiuo metu ilsisi viename gražiausių Lietuvos kurortųNidoje ir, nors darbas televizijoje nutrūko, moteris teigia esanti tikrai užimta ir atostogomis pasilepinti galinti nedažnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė teigė, kad atostogauti Nidoje jai labai patinka, žavi švarus pajūris, kerinti gamta bei ramybė. „Lietuvos pajūryje atostogauju retai, taip susiklostė aplinkybės, kad netoli buvo renginiai, įvairūs koncertai, todėl ta proga likome dar ir pailsėti kelioms dienoms“, – teigė paplūdimyje pokalbio metu saule besilepinanti V. Genytė.

REKLAMA

Lietuviškas oras nuotaikos negadina

Paklausus, ar atlikėjos neerzina dažnai poilsiautojams atostogas sugadinantis lietuviškas oras, kuris per dieną gali net keliskart pasikeisti nuo kaitinančios saulės iki pliaupiančio lietaus, moteris buvo optimistiškai nusiteikusi: „Tas dalykas neturėtų lietuvių erzinti, mes turim susitaikyti su tuo, kad gyvename Lietuvoje ir kad čia yra toks besikeičiantis klimatas. Kaip, pavyzdžiui, anglai susitaikė su dažnai užeinančiu netikėtu lietumi, taip ir lietuviai turėtų susitaikyti su savo klimatu ir džiaugtis kiekviena gera valanda.

REKLAMA
REKLAMA

Visada galima sugalvoti, ką veikti.  Nidoje labai graži aplinka, gamta, manau, kad daug ką galima daryti ir nešviečiant saulei: važinėtis su dviračiais, plaukioti jachta, grožėtis gamtovaizdžiu. Dabar esu dar tik pirmą dieną Nidoje, todėl kažko labai nespėjau išbandyti, bet šiaip, manau, bus tradiciškai – minėtieji dviračiai ir pasiplaukiojimai jachta.“

Poilsiautojų antplūdžio nejaučia

Šiemet Lietuvos pajūris sulaukė neįtikėtino poilsiautojų antplūdžio – paplūdimiai sausakimši, prie kavinių ir restoranų rikiuojasi eilės norinčiųjų prisėsti, o vietą nakvynei gauti darosi taip pat sudėtinga, todėl klausiame, ar dainininkės nevargina toks poilsis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visiškos tokios ramybės, kad nebūtų aplink žmonių, tai aišku, kad nėra, bet Nidoje poilsiautojų bet kokiu atveju yra mažiau negu Palangoje ar Šventojoje. Čia kažkaip erdviau ir tikrai nesijaučia, kad reikėtų alkūnėmis daužytis su žmonėmis ar nebūtų kur pasitiesti pledo ir pagulėti paplūdimyje“, – tikino gerai nusiteikusi V. Genytė.

Atostogos užsienyjerudeniop

Pastaruoju metu itin populiarėja atostogos užsienyje, nes kainos Lietuvos pajūryje tokios, kad apsukrūs poilsiautojai už tą pačią sumą sugeba susiorganizuoti kelionę į užsienio šalis.

REKLAMA

V. Genytė, paklausta ar neplanuoja paatostogauti svečioje šalyje teigė, kad ilgesnėms kelionėms tiesiog nėra laiko: „Kažkada galbūt planuosiuosi, bet ne dabar, nes grįšiu po šitų atostogų ir prasidės darbai, kuriems reikia daug ruoštis, todėl keliauti nebebus kada, o paskui jau žiūrėsiu, gal rudenį ištaikysiu momentą – kokį lapkričio mėnesį, o šią vasarą kažkaip taip jau ir neišvažiavau niekur į kitą kraštą.“

Apie ankstesnes atostogas užsienyje atlikėja nebuvo linkusi daug pasakoti: „Dažniausiai atostogaudavau pietų šalyse, šį pavasarį buvau Romoje. Visos atostogos būna kažkuo įsimintinos ir geros, tik kad aš neturiu tokių normalių atostogų, kad galėčiau atitrūkti kokiom trim savaitėm, nes visąlaik galvoju apie darbą. Labai smarkiai ir ilgesniam laikui atitrūkti nuo darbų bent jau kol kas tikrai neišeina, turbūt daugumai muzikantų taip“, – optimistiškai nusiteikusi pokalbį pabaigė V. Genytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų