REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiek kartų pasauliui, tiksliau, vyriškajai jo pusei, įrodinėjome, kad svarbu ne dydis, o mokėjimas elgtis – viskas perniek.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis stipriosios lyties atstovų ir toliau beprotiškai išgyvena dėl savo lytinio organo dydžio. Kai kurie eikvoja krūvas pinigų ir nervų, kartais net nevengia atsigulti ant operacinės stalo, kad tik jų pasididžiavimas būtų kuo didesnis.

REKLAMA

Tačiau padarius penio didinimo operaciją ne vienas pamato, kad taip aukotis nebuvo verta. Tai byloja apklausa, kurią atliko chirurgai iš Londono šv. Petro andrologijos centro. Rezultatus jie paskelbė žurnale „European Urology“. Daugiau nei 70 proc. respondentų sakė, kad yra nepatenkinti operacijos rezultatais, po kurios jų pasididžiavimas padidėjo vidutiniškai 1,3 centimetro.

Ekspertų nuomone, viso to kaltininkas yra reklama ir išpūstas burbulas internete, kur vyrams žadami nuostabūs rezultatai. Pasak daktaro urologo Kristoferio Nimo, lytinio organo didinimo operacija pastaruoju metu tapo populiari būtent dėl tokios reklamos.

„Pacientams, išgyvenantiems dėl savo lytinio organo dydžio, ypač jei tas dydis yra normalus, chirurginis įsikišimas neduoda teigiamų rezultatų, nes po operacijos jokio skirtumo nematyti“, – teigė daktaras.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat sakė, kad daugelis jo klientų prašo padaryti antrą operaciją, nes pirma didinimo operacija jie nebūna patenkinti. Tačiau, Kristoferio nuomone, vietoj chirurginio įsikišimo, po kurio, beje, gali likti neigiamų šalutinių pasekmių, tokiems vyrams reikia dažniau lankytis pas psichologą.

Jam pritaria ir daktaras Ioramas Vardis iš Izraelio medicinos centro „Rambam“: „Mes žinome, kad daugelis pacientų nėra patenkinti po operacijos gautais rezultatais. Vadinasi, šią problemą turi spręsti ne chirurgas, o psichologas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų