REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dar vienas nusivylimas Londono olimpinėse žaidynėse – į šaudymo tranšėjinėje aikštelėje finalą nepateko 46 metų Daina Gudzinevičiūtė. „Negaliu sakyti, kad taip jau visiškai žemiau grindjuostės, bet tikėjausi, kad bus geriau“, - po kvalifikacijos varžybų sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Olimpinių žaidynių kvalifikacijoje šeštadienį 46 metų D. Gudzinevičiūtė iš 75 taikinių pataikė į 66 ir liko už į finalą patenkančio geriausiojo šešeto ribos. Sidnėjaus olimpinė čempionė pirmame rate numušė 24 iš 25, antrame – 22 iš 25, trečiame suklydo net penkis kartus. Šaudymo varžybose kovojo 22 sportininkės, o mūsų šalies atstovė galutinėje įskaitoje užėmė 14 vietą.

REKLAMA

– Gal lietus sutrukdė?

– Ne. Beveik nebuvo lietaus. O kas kitoms sutrukdė? Taip būna.

– Pradžia buvo visai nebloga. Kas nutiko vėliau?

– Pabandyk pats, tuomet gal man paaiškinsi?

– Neturite trenerio, gal tai turėjo įtakos?

– Trenerio trūksta jau labai seniai. Kaip mokame, taip verčiamės. Tos šalys, kurios nusiperka gerą trenerį ir karto šauna į viršų. Mes iš ko turime, iš to ir klijuojame. Negaliu sakyti, kad taip jau visiškai žemiau plintuso, bet tikėjausi, kad bus geriau.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar su tokiu rezultatu galima apskritai galvoti apie į finalą?

– Manau, kad ne. Čia labai švelniai pasakiau.

TIK FAKTAI

2000 metais D. Gudzinevičiūtė tapo Sidnėjaus olimpine čempione, 2004 metais Atėnuose užėmė 14 vietą, o 2008 metais Pekino olimpiadoje buvo penkta. Į Londono olimpines žaidynes ji pateko gavusi vardinį kvietimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų