REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moters kūnas nuo galvos iki kojų pilnas erogeninių zonų, tačiau kiekvienai jos skirtingai jautrios. Pateiksime jums pagrindines iš jų.

REKLAMA
REKLAMA

Galva

Turbūt ne kartą esate pastebėję, kad moterys dažnai žaidžia su savo plaukais. Taip yra dėl to, kad galvoje yra ne mažai erogeninių zonų. Bučiuojant partnerę į lūpas ar kaklo sritį, pabandykite glostyti jai galvą arba tiesiog perbraukti ranka per plaukus. Tai jai patiks, tačiau nereikėtų tam skirti perdėtai daug laiko, nes monotonija judesiuose nepatiks nei vienai!

REKLAMA

Kaklas ir ausys

Bučiniai kaklo srityje patiks visoms moterims, todėl tai, galima sakyti, viena jautriausių ir seksualiausių vietelių. Nedaug yra tokių, kurios tam atsispirtų, todėl tai gali būti puiki įžanga į kitus sekso žaidimus.

Stenkitės tai daryti drėgnomis lūpomis, tačiau per daug neseilėti. Pradėkite švelniais bučiniais kaklo srityje, tada pereikite prie ausų, o jai įsiaudrinus galima ir truputį grubiau. Ausų galiukuose yra išsidėstę ne mažai nervų, todėl beveik visos moterys į jų stimuliaciją reaguoja itin jautriai. Galite pradėti stimuliuoti švelniai liesdami jos ausis savo pirštu (smiliumi), tada aistringai bučiuodami už ausų bei pereiti prie spenelių. Nedaug yra tokių moterų, kurioms patiks, jei lysite į pačią ausį, todėl įsitikinkite, ar ji to norėtų. Nebijokite aistringai kvėpuoti, nes tai tik užves!

REKLAMA
REKLAMA

Lūpos

Viena pagrindinių bėdų tarp vedusių ir ilgalaikius santykius turinčių vyrų yra per mažas dėmesys moters lūpoms. Vyrams tai atrodo smulkmena, tačiau bučiniai į lupas moterims yra būtini ir jos tai labai vertina. Kita problema yra tų bučinių kokybė. Jei norite, kad partnerei tai patiktų, visų pirma neskubėkite, pradėkite labai švelniai (naudokite ilgus ir trumpus bučinius, nebūkite monotoniški), tada vis aistringiau ir grubiau, pareikite prie skruostų, kaklo ir ausų, vėl sugrįžkite prie lūpų. Tuo pat metu rankomis ar viena ranka glamonėkite jos kūną. Bandykite tai daryti keletą minučių, kol ji pati duos ženklą judėti toliau!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krūtys

Visiems vyrams patinka žaisti su moterų krūtimis, todėl retais atvejais jos būna pamirštos, o net atvirkščiai – dažnai joms skiriama per daug laiko. Visos krūtys turi labai panašų skaičių nervinių galūnėlių, todėl mažesnės krūtys dažnai būna jautresnės. Ypač jautrios ir skausmingos jos būna menstruacinio ciklo metu, todėl reikėtų būti švelniems. Niekada nepulkite iš karto glamonėti spenelių, pradėkite toliau nuo jų, padarykite pertrauką, tada vėl tęskite, kol speneliai sukietės. Tuomet tai ženklas, kad galite švelniai pereiti ir prie jų.

REKLAMA

Dažnai, glamonių metu, labai jautri vieta yra praleidžiama, tai - krūtų apatinė dalis. Todėl bučiuoti ir glamonėti pradėkite nuo apačios ir šonų. Įsiaudrinusi partnerė gali stumtelėti tave arčiau spenelių, tačiau nepasiduok jai, ir toliau seksualiai ir lėtai erzink, judėdamas link jų iš lėto.

Nugara

Nustebinkite savo partnerę netikėtu nugaros masažu. Tai nesujaudins jos kaip kitų jautrių vietų stimuliacija, tačiau padės jai atsikratyti streso bei pagyvins kraujotaką, nuo kurios labai daug priklauso net ir orgazmo stiprumas. Daugiausiai dėmesio reikėtų skirti juosmens sričiai, kur yra palyginti nemažai nervinių galūnėlių. Masažą paįvairintų keletas bučinių kaklo srityje bei slinkimas liežuviu per stuburą apačios link. Išbandykite tai, kaip įžangą į kitas jautrių vietelių stimuliacijas.

REKLAMA

Klitorius (varputė) ir G-taškas

Klitorius, kitaip dar vadinamas varputė, yra viršuje moters makšties, kur susijungia vidinės lytinės lūpos. Tai rožinės spalvos gumbelis. Moterys skirtingai reaguoja į tiesioginę klitoriaus stimuliaciją: vienoms tai patinka, kitoms būna per daug jautru. Nepaisant to, visoms moterims reikia įžangos, todėl nereikėtų iš karto pulti jo stimuliuoti. Būna ir taip, kad moterys niekaip negali kęsti tiesioginės klitorio stimiacijos, tuomet reiktų tai daryti aplink jį.

Kita labai jautri moters vieta yra G-taškas. Jis randasi apie 3,5-5 cm makštyje prie viršutinės sienelės. Smarkiausi orgazmai patiriami stimuoliuojant būtent šią vietą. Paprastai, ši makšties vieta būna kitokia nei kitos: paviršius gumbuotas, o moteriai susijaudinus pasidaro truputį puresnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarpvietė

Tai vieta tarp moters išangės ir makšties, kuri yra labai jautri beveik visoms moterims. Šiose vietose odos audinys labai panašus į lytinių lūpų, todėl yra daug nervinių galūnėlių. Tarpvietėje galima rasti PS-tašką. Kai kurios moterys bijo arba nemėgsta analinio sekso, todėl šiuo atveju galėtum ją nuraminti, kad iki to neprieisite. Kaip ir kitose jautriose vietose reikėtų, jog prieš pradedant stimuliuoti šią, moteris būtų pakankamai susijaudinusi.

Užpakaliukas

Daugeliui moterų patinka, kai yra liečiamas jų užpakaliukas. Tai darydamas tu leidi partnerei suprasti, kad tau jis patinka, todėl jai tai bus malonu. Užpakaliuką galima glamonėti daug gyvybingiau nei krūtinę. Gali jį stipriau suspausti ir masažuoti, kadangi tai nėra tokia jautri vieta kaip speneliai ar varputė.

REKLAMA

Rankų ir kojų pirštai

Rankų ir kojų pirštai yra daug jautresnės vietos nei jūs galėjote įsivaizduoti, kadangi iš jų pakankamai daug nervinių impulsų yra siunčiama į smegenis . Pabandykite juos bučiuoti ir švelniai čiulpti prieš arba sekso metu. Pojūčiai tikrai nustebins jūsų partnerę!

Kitos jautrios vietelės

Kiekviena moteris yra unikali ir negalima teigti, jog visų vietų stimuliacija patiks vienodai. Galima drąsiai teigti, kad glamonės ir bučiniai moterims gali būti malonūs visose kūno vietelėse, todėl nebukite niekada monotoniški, tyrinėkite partnerės kūną, analizuokite ir taip kiekvieną kartą suteiksite jai naujų pojūčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų