REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad cukrus – baltoji mirtis. Tėvų, senelių, pažįstamų ir informacinės sklaidos paskatintos vengiame jo kaip maro: cukrus tukina, gadina dantis ir dar visokių blogų pokštų mums prikrečia. Rodos padėjome visus įmanomus maišelius, pakelius ir produktus į giliausias lentynėles, o čia „opir parodo blogietis savo antrąjį veidą, savo gerąją pusę. Gerąją? - O taip.

Sakoma, kad cukrus – baltoji mirtis. Tėvų, senelių, pažįstamų ir informacinės sklaidos paskatintos vengiame jo kaip maro: cukrus tukina, gadina dantis ir dar visokių blogų pokštų mums prikrečia. Rodos padėjome visus įmanomus maišelius, pakelius ir produktus į giliausias lentynėles, o čia „opir parodo blogietis savo antrąjį veidą, savo gerąją pusę. Gerąją? - O taip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atrask cukraus privalumus iš naujo

Pastaraisiais mėnėsiais tenka vis daugiau girdėti apie depiliaciją cukrumi: šneka draugės, garsios Lietuvos moterys, rašo internetiniai portalai ir BLOG'ai. Dėl kelių priežasčių (vėlgi vasaros, to, kad esu moteris ir smalsumo) nusprendžiau pasidomėti apie tai plačiau. Sužinojau daug naujo, įdomaus ir viliojančio, tad skubu pasidalinti su Jumis.

REKLAMA

Ką skelbia internetas

Pasak visagalio Interneto:

Depiliacija cukrumi - naujas ir ekologiškas būdas pašalinti nepageidaujamus plaukelius iš įvairių sričių.

Vaškui gaminti naudojami sakai, naftos produktai, kas nėra labai jau sveika ir natūralu. Tuo tarpu tiriamajam objektui naudojama tik gliukozė ir vanduo.

Depiliuojant vašku trumpi plaukeliai yra tiesiog nuraunami, tad atauga greičiau ir badosi, tuo tarpu cukraus depiliacijos metu su svogūnėliu pašalinami ir trumpiausi plaukeliai.

REKLAMA
REKLAMA

Depiliuotis cukrumi galima ir namų sąlygomis, tačiau procedūra yra ne iš lengvųjų.Kaip tai atlikti galima rasti įvairių video.

Depiliuojant vašku, dažnai naudojamas karštas vaškas – įmanoma nusideginti. Ši žala odai neįmanoma depiliuojantis cukrumi.

Depiliacijai cukrumi nenaudojamos mentelės, cukrus tepamas pirštais. Taigi vėl peršasi išvada, kad reikia patyrusių rankų.Cukrų tepti reikia tris kartus ir tik tada plėšti, tačiau labai svarbu žinoti ką ir kokia kryptimi daryti.

Depiliacija cukrumi nesukelia alerginių reakcijų.

Ką kalba specialistai

Nežinau kaip Jums, bet man kuo toliau – tuo įdomiau. Depiliuojantis vašku retai būdavau patenkinta rezultatais, tad vis dar renkuosi peiliukus. O kokie čia vargai ir pavojai – net pasakot nereikia. Deja, esu ganėtinai nepatikli ir vien forumų ir straipsnių man negana. Nusprendžiau pasikonsultuoti su specialistais, kurie atlieka šią procedūrą. Patalkinti man sutiko SARMA STYLE (daugiau apie juos sužinoti galima www.sarmastyle.lt ). Štai ką sužinojau:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Plaukų šalinimas atliekamas unikalia pasta PANDHY'S, kurios sudėtyje yra tik cukrus (90-95 %)

ir vanduo (5-10 %). Šimtmečius panaši pasta buvo naudojama Artimųjų Rytų šalyse, todėl ji dar

vadinama „Kleopatros auksu“.“

Na, bent jau aš tai tikrai norėčiau per vieną dieną (o gal tiksliau valandą) tapti bent kiek panaši į šią

dieviškai gražią, moterišką ir stiprią Egipto faraonę. Bent jau jaustis panaši. Juk „kaip jautiesi – taip ir atrodai“!

Na, o ši žinia mane įtikino galutinai išbandyti procedūrą „ant savo kailio“ (beveik be perkeltinės

prasmės): „Pandhy“s cukraus pasta – visiškai natūralus produktas, nesukeliantis alerginės reakcijos. Cukraus pasta galima šalinti įaugusius, labai trumpus plaukelius, nelaukiant, kol jie ataugs.“

REKLAMA

Paskutinis žingsnis į nušvitimą – išbandymas savo kailiu

Kadangi mane taip draugiškai pakonsultavo, nusprendžiau nesimėtyti ir depiliaciją cukrumi pasidaryti būtent salone SARMA STYLE. Kainos kiek didesnės, nei norint depiliuotis vašku, tačiau ne taip ir dažnai atliekame šią procedūrą, kad negalėtumėme leisti sau pasilepinti kokybe.

Šį kartą depiliavausi būtent kojytes. Mergina, tuoj tuoj paversianti mane beveik Kleopatra buvo maloni ir tikrai išmanė savo darbą. Aš – siaubingai neatspari skausmui – žinoma vos įėjusi ėmiau klausinėti kaip labai skaudės. Man buvo atsakyta, kad tai – individualu. Pasiruošiau, giliai įkvėpiau ir sukandau dantis, o čia... O stebukle! Skausmo beveik nejutau! Galvojau šį kartą apsiverksiu iš laimės, ne iš skausmo...

REKLAMA

Apie procesą

Mergina, pavertusi mane beveik Kleopatra mūvėjo pirštines ir labai švelniai, bet užtikrintai lipdė cukraus pastą prieš plauko augimo kryptį, o po to staigiais judesiais ją šalino pagal plaukų augimo kryptį. Dar kartelį mane patikino, kad tai – labai svarbu. Dar sakė mergina, mane pavertusi beveik Kleopatra, kad žinoti kaip nuplėšti cukraus pastą irgi ne mažiau svarbu.

Ar įmanoma atlikti šią procedūrą namie? Sako, kad taip, bet savom akim mačiau, kad procesas ne iš lengvųjų ir kiekvieną sekundę reikia nusimanyti ką darai. Mergina, mane pavertusi beveik  Kleopatra pasakojo apie paslaptinguosius mokymus, kur moterys mokosi kilnios kitų moterų pavertimo beveik Kleopatromis misijos.

Šiandien aš jaučiuosi kaip Kleopatra. Tokių švelnių kojyčių seniai neturėjau. Segsiuos trumpą sijoną ir eisiu į lauko kavinukę susitikt su draugėm, kuriom papasakosiu apie savo tyrimą ir potyrius. Žinoma, kiekvienam savo, bet aš jaučiuosi atradusi tai, ko reikia mano odai šalinant nepageidaujamus plaukučius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų