REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė penktadienį lankysis Jūros šventę ir 760 metų jubiliejų švenčiančioje Klaipėdoje. Seimo Pirmininkė pasveikins klaipėdiečius ir miesto svečius, stebės šventinę jūrinių ir kranto krovos įmonių ir organizacijų darbuotojų eiseną, susitiks su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku.

REKLAMA
REKLAMA

I. Degutienė taip pat apsilankys amatininkų mugėje, dalyvaus Kruizinių laivų terminale rengiamoje Jūros šventės atidarymo ceremonijoje ir įteiks apdovanojimą Metų jūrininkui.

REKLAMA

„Jūros šventė – tai ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos šventė. Tai – savotiškos Klaipėdos vasaros kalėdos, kurios sutraukia šimtus tūkstančių svečių iš Lietuvos ir užsienio. Džiaugiuosi, kad kasmet atvykdami į šventę svečiai mato vis sparčiau atsinaujinantį ir atgyjantį miestą, vis plačiau atsiveriantį priėjimą prie jūros. Įgyvendindama naujus ir tęsdama jau anksčiau pradėtus projektus Klaipėda tampa moderniu uostamiesčiu ir svarbių šalies energetinio savarankiškumo projektų centru“, – sako I. Degutienė.

Nuo rugpjūčio 1 iki 5 dienos Klaipėda švenčia miesto įkūrimo 760-ąjį gimtadienį ir Jūros šventę. Per penkias dienas uostamiestyje praūš beveik šimtas koncertų, teatralizuotų gatvės renginių, šventinių ceremonijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų