REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak „ZyXEL“ atstovų, naudojantis „Best Networking“ programa, tinklo paslaugas ir įrangą įmonėms galės tiekti vienas tiekėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Programos paketą sudaro įrenginiai su tarpusavyje suderintais sąveikos parametrais. Papildomai verslo įmonėms teikiamos tokios naudingos paslaugos, kaip programinės įrangos atnaujinimas, nemokama vietinė techninė priežiūra, taip pat suteikiama septynerių metų garantija, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Skelbiama, kad „Best Networking“ pirmiausia yra skirta smulkiajam bei vidutiniam verslui (SVV). Ji apima keturių rūšių pagrindinius tinklų įrenginius: ugniasienes, tinklo komutatorius, bevielio ryšio tinklo prieigos įrenginius ir skaitmenines vartotojo linijas. „ZyXEL“, pasitelkdama šiuos tinklų sprendimus, gali aprūpinti saugiais ir patikimu ryšiu įmonę, kurioje yra nuo dešimties iki šimto ryšio vartotojų. Šie tinklai vėliau gali būti plečiami ir atnaujinami.

„Pagrindinis „Best Networking“ programos tikslas yra padėti mūsų klientams ir partneriams pasirinkti įmonės tinklo įrangą. Klientams, įsidiegusiems ryšio tinklus su mūsų pagalba ir besinaudojantiems šia programa, mes pasiūlysime papildomas paslaugas, pavyzdžiui, programinę įrangą „Next Business Day“, nemokamą vietinę techninę programos priežiūrą ir penkerių metų garantiją. Be to, klientas įsigys ryšių tinklą su suderintais sąveikos parametrais ir centralizuota valdymo sistema“, - pranešime cituojamas „ZyXEL“ verslo plėtros vadybininkas Slavomiras Kaminskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų