REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aiškėja naujos smulkmenos apie būsimą „BMW X4 M“. Jau žinoma, kad sportiškas miesto visureigis puikuosis 450 a.g. varikliu.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl automobilio išorės, jei tikėti užuominomis iš Miuncheno, „X4“ bus itin panašus į „X6“ modelį, t.y. išlaikys pasitvirtinusias ankstesniame ir didesniame modelyje proporcijas. Tačiau įdomiausios yra nutekėję žinios apie galingiausią šio modelio versiją – „X4 M“. Teigiama, kad šiame automobilyje bus įkurdintas šešių cilindrų motoras, kurs visų pirma skirtas ir kuriamas naujos kartos „M3“ modeliui. Jo galia turėtų siekti 450 a.g.

REKLAMA

Taip „BMW X4 M“ įsivaizduoja britų „AutoExpress“ dailininkai. AutoExpress nuotr.Taip „BMW X4 M“ įsivaizduoja britų „AutoExpress“ dailininkai. AutoExpress nuotr.

Šis variklis bus agregatuojamas su „M-DCT“ transmisija. „X4 M“ gaus ir visą „EfficientDynamic“ paketą, t.y. čia bus „Start/Stop“ sistema, stabdymo energijos rekuperavimo sistema ir kitos pagalbinės sistemos.

Be viso to čia derėtų tikėtis sportiško pakabos suderinimo, naujų aerodinaminių ir stilistinių elementų, naujų krėslų. T.y. visko, kas būna bavarų automobiliuose su „M“ ženklu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų