REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilas Thiago Silva šią vasarą perėjęs iš italų „Milan“ į prancūzų „Paris Saint- Germain“ ekipą prasitarė, jog naują klubą pasirinko ne dėl pinigų, o norėdamas laimėti titulą, rašo interneto portalas „Sky Sports“, Dvidešimt septynerių metų  žaidėjas italų komandą paliko po to, kai su ja sudarė kontraktą iki 2017 metų. T.Silva teigė, jog jis norėjo likti Milane, bet galiausiai persikelti į Paryžių jį įkalbėjo PSG sporto direktorius brazilas Leonardo. ]

REKLAMA
REKLAMA

„Vieną vakarą man paskambino Leonardo ir pasakė, jog nori mane matyti Paryžiuje ir yra pasiruošęs pasiūlyti labai geras sąlygas. Tai aš pasakiau “Milan„ klubo vadovavams, bet jie neturėjo ko priešpastatyti prancūzams. Nesu pirklys. Milanas buvo mano namai ir aš labai myliu šį miestą. Kita vertus, italai padarė gerą sandorį. Jie mane pardavė už 42 milijonus eurų, o pirko tik už 10. Štai čia yra verslumas“, - „Sky Sports“ cituoja žaidėją.

REKLAMA

T.Silva teigė, jog su PSG jis žada dar šiemet laimėti Prancūzijos „Ligue1“ čempionatą bei labai gerai pasirodyti UEFA Čempionų lygoje.

„Paryžiaus klubas yra labai stiprus dabar. Štai kodėl tiek aš, tiek Zlatanas Ibrahimovičius prisijungėme prie ekipos.Norime laimėti kuo daugiau titulų. Italijoje, deja, tai padaryti yra sunkiau“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų