REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užsieniečių registracijos centre Pabradėje rasta nužudyta 63 metų Rusijos pilietė. Policijos duomenimis, moters lavonas be išorinių smurto žymių rastas liepos 28 dienos rytą. Pirminiais duomenimis, mirtis gali būti smurtinė (krūtinkaulio ir šonkaulių lūžiai). Įtariamoji Kazachstano pilietė uždaryta į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 10.05 val.)

Laikinai einantis Užsieniečių registracijos centro vado pareigas kapitonas Stanislovas Galeckis portalui Balsas.lt pasakojo, kad kol vyksta ikiteisminis tyrimas, tol nieko komentuoti negali. „Tikrai nenoriu pakenkti ikiteisminiam tyrimui. Galiu tik pasakyti, kad mūsų centre, kaip ir Lietuvos visuomenėje, pasitaiko įvairių konfliktų. Ir tarp, kaip įtariama, nužudytosios bei sulaikytos moterų prieš kurį laiką kilo konfliktas. O dabar viskas baigėsi tragiškai. Galiu tik pridurti, kad nužudytoji turėjo psichinių sutrikimų“, – pasakojo S. Galeckis.

REKLAMA

Balsas.lt pašnekovas pasiūlė kreiptis į ikiteisminį tyrimą atliekančius pareigūnus, tačiau, susisiekus su tyrėja, ši teigė nieko nekomentuosianti. Pareigūnė tik patikslino informaciją, kad nužudyta moteris rasta liepos 28 d. rytą, o ne liepos 27-ąją, kaip buvo rašoma iš pradžių.

Tuo tarpu ikiteisminį tyrimą kontroliuojanti Vilniaus apygardos Švenčionių rajono apylinkės prokuratūros prokurorė Irina Kurilo buvo dar paslaptingesnė: „Pirminiais duomenimis, moteris rasta pačiame centre, liepos 28 d. Tačiau nesulaukę ekspertų išvadų nieko komentuoti negalime. Įtarimai dar niekam nepareikšti. Sulaikyta viena moteris, bet jos tautybės įvardyti nedrįsčiau, nes tame centre gyvenantys asmenys dažnai prisistato esantys iš kažkur kitur, nei yra iš tikrųjų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų