REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuo metu, kai Jungtinių Valstijų parduotuvės pradėjo ilginti „Google Nexus 7“ 16 GB versijos pristatymo terminus iki rugpjūčio vidurio, situacija firminėje „Google“ internetinėje parduotuvėje pradėjo gerėti.

REKLAMA
REKLAMA

Bent jau vakar šis itin populiarus „Google“ gaminys su 16 GB duomenų kaupikliu sugrįžo į virtualias „Google Play“ vitrinas, tuo tarpu pristatymo terminas JAV rinkoje neviršija trijų – penkių dienų. „Nexus 7“ kaina be mokesčių ir pristatymo liko ta pati – 249 doleriai (~ 700 Lt).

Reikia tikėtis, jog kompanijai „Google“ pavyks pasiūlyti tokį savo planšetinių kompiuterių kiekį, kokia bus paklausa (o ji tikrai milžiniška). Negalima atmesti galimybės, jog pagrindinė pardavimų dalis teks būtent  „Nexus 7“ versijai su 16 GB duomenų kaupikliu. Bent jau tuo įsitikinę „autonominio naudojimo“ šalininkai, kurie nelinkę naudotis „Google“ „debesų“ tarnybų paslaugomis, o nori viską turėti su savimi. Aišku, tokios vartotojų preferencijos „Google“ ne į naudą, tačiau bet kokiu atveju teks su tuo skaitytis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų