REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pirmosios pergalės olimpiadoje prieš Nigeriją Lietuvos rinktinės nariai Mantas Kalnietis ir Darius Songaila gyrė komandos gynybą.

REKLAMA
REKLAMA

„Žengėme į aikštę susikaupę ir energingesni nei pirmose rungtynėse su Argentina. Įvykdėme gynybinį planą, aktyviau pradėjome rungtynes ir neleidome varžovams laisvai žaisti“, - po mačo pasakojo rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidęs (12 tšk.) D.Songaila.

REKLAMA

„Esame patenkinti pirmąja pergale. Psichologiškai bus lengviau. Bendras vaizdas stoja į savo vietas. Rungtynės buvo sunkios. Tik geros gynybos dėka atitrūkome ir pasiekėme pergalę“, - komandos draugui antrino M.Kalnietis.

„Jie bandė daryti tą patį, ką Venesueloje - lipo ant kamuolių, kur mes atrodėme silpnai. Tiesa, Nigerija nepataikė tolimų sudėtingų metimų, kuriuos jie gali pataikyti, ir vėliau patys “sėdo", - pridūrė taškų nepelnęs, tačiau 7 rezultatyvius perdavimus atlikęs įžaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

M.Kalnietis sutiko, kad psichologiškai komandai bus lengviau: „Viskas prasideda iš naujo. Šansai neblogi, bet norisi grupėje užimti kuo aukštesnę vietą. Laukia rungtynės su prancūzais, kur taip pat sieksime pergalės.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Revanšas olimpiadoje: Lietuva sutriuškino Nigerijos rinktinę

K. Kemzūra po dvikovos su Nigerija: pažinojome žvėrį

A. Kavaliauskas: gerai žaidžiau ne tik aš, bet ir visa komanda

R. Kaukėnas: jei komanda laimi – viskas „super“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų