REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepšinio sirgaliams Lietuvos ir Nigerijos komandų dvikova prasidėjo nemaloniu akibrokštu. Kaip Balsas.lt pranešė pasipiktinęs skaitytojas, skambant Lietuvos himnui LRT įjungė gydomojo tepalo reklamą.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus pasipiktinimas persikėlė ir į socialinį tinklą „Facebook“. „Nesuvokimas, kas yra svarbu, mane absoliučiai užmuša! Lietuvos himnas ar Voltarenas? Aišku, Voltarenas. Eina... ir dar reikia būti tokių nesąmonių centre. Aaaargghh! Na, vienok – Lietuva, pirmyn!“, – piktinosi vienas krepšinio sirgalių.

REKLAMA

Kaip netrukus paaiškėjo, LRT atstovė ryšiams su visuomene Virginija Bunevičiūtė šiuo metu atostogauja, o ją pavaduojanti praktikantė teigė neturinti teisės komentuoti įvykusio nesusipratimo.

Pasiūlyta kreiptis į LRT televizijos generalinio direktoriaus pavaduotoją-televizijos direktorių Rimvydą Paleckį. Pastarajam paskambinus laidiniu telefonu atsiliepusi moteris padiktavo kitą numerį ir užtikrino, kad R. Paleckis yra savo kabinete. Tačiau nei nurodytu nauju laidiniu telefonu, nei mobiliuoju R. Paleckis neatsiliepė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų