REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusį Kauno mero pavaduotoją Kęstutį Kriščiūną ir dar kelis žmones žiemą sulaikę pareigūnai baigia tyrimą. Viena garsiausių Kauno korupcijos bylų teisme gali būti atversta rugsėjį, rašo kaunodiena.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Pusę metų bylą tyrę pareigūnai suformulavo galutinius įtarimus, su kuriais byla keliaus į teismą. K.Kriščiūnui, savivaldybės kontroliuojamos bendrovės „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktoriui Algimantui Puidokui ir „Kauno komunaliniam ir butų ūkiui“ vadovavusiam Tomui Pilviniui pareikšti įtarimai piktnaudžiavimu tarnyba.

REKLAMA

Visi įtariamieji netrukus turės galimybę susipažinti su bylos medžiaga. Kai jie tai padarys, bylą bus galima perduoti teismui. Tikimasi, kad jos nagrinėjimas prasidės rugsėjį.

Kauno apygardos prokuratūros prokurorė Nomeda Urbonavičienė bylą žadėjo komentuoti tik tada, kai ji bus perduota į teismą, tačiau vieša paslaptis, kad tyrimo centre yra K.Kriščiūnas. Buvęs mero pavaduotojas yra kol kas didžiausia Kaune svorį turėjusi figūra, kuriai Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai uždėjo antrankius.

K.Kriščiūnas, sustabdęs narystę Socialdemokratų partijoje, neteko posto, tačiau be darbo neliko – prieglobstį rado „Kauno vandenyse“.

A.Puidokas oficialiai vis dar yra „Automobilių stovėjimo aikštelių“ direktorius, tačiau nuo pareigų yra nušalintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų