REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miuncheno „Bayern“ saugas Arjenas Robbenas baiminasi užsitraukti sirgalių nemalonę, rašo vokiečių dienraštis „Bild“. Anot jo, olandas nenori, kad bavarų sirgaliai prisimintų 2011/2012 metų jo nesėkmes „Bundesliga“ čempionate akistatoje su Dortmundo „Borussia“ bei UEFA Čempionų lygos finalo dvikovoje su Londono  „Chelsea“ klubu. Per šiuos mačus A.Robbenas nerealizavo dviejų vienuolikos metrų baudinių, o „Bayern“ praktiškai pralaimėjo šalies čempionatą ir Čempionų lygos turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA

„Bayern“ visuomet nori laimėti Vokietijos čempionatą ir kuo geriau pasirodyti Europoje. Namuose mes du metus iš eilės pralaimėjo „Borussia“ futbolininkams. Ateinančiame sezone tikimės nutraukti šią nesėkmių seriją. Aš taip pat tikiuosi, jog mūsų klubo gerbėjai užmiršo mano nesėkmingus vienuolikos metrų baudinius ir nebešvilps man žaidžiant. Nenorėčiau, kad tektų nusivilti savo komandos sirgaliais", - sakė A.Robbenas.

Vaizdo nuorodose - du netaiklūs A.Robbeno smūgiai nuo 11 metrų žymos. Pirmas iš Bavarijos klubo atėmė galimybę laimėti nacionalinį šalies čempionatą, antras - UEFA Čempionų lygos turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų