REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londone vykstančių olimpinių žaidynių rengėjai paragino jų dalyvius ir žiūrovus susilaikyti nuo SMS žinučių ir į „Twitter“ serverius siunčiamų tekstinių pranešimų, jei nėra būtina iš tikrųjų kuo greičiau jų išsiųsti, skelbia „CNet“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl smarkiai išaugusio išmaniųjų telefonų populiarumo ir didelės mobiliojo interneto paslaugų paklausos siunčiant nuotraukas bei vaizdo įrašus, Londone veikiantys telekomunikacijų tinklai tarpais sunkiai susidoroja su klientų generuojamu duomenų srautu, sakoma pranešime. Ruošdamiesi Olimpiadai mobiliojo ryšio operatoriai buvo padidinę savo tinklų talpą, tačiau šių priemonių jau nebepakanka.

REKLAMA

Dėl mobiliųjų tinklų apkrovos stringa ir Olimpiados technines tarnybas aptarnaujančių GPS daviklių veikla: antai sekmadienį vykusių vyrų dviračių lenktynių metu dėl mobiliųjų tinklų perkrovimo buvo nutrauktas GPS daviklių, informuojančių apie sportininkų padėtį trasoje, duomenų perdavimas. Tai atsitiko dėl šimtų tūkstančių žiūrovų siunčiamų SMS žinučių ir „Twitter“ pranešimų.

Sunkią padėtį dar labiau komplikavo tūkstančiai varžybas stebėjusių žiūrovų, kurie ėmėsi piktintis prastai veikiančiu mobiliuoju ryšiu siuntinėdami nepasitenkinimo žinutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų