REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ pristatė tris naujus savo belaidžių pelių, suderinamų su būsimąja operacine sistema „Windows 8“, modelius. Naujosios pelės „Wedge Touch Mouse“, „Sculpt Touch Mouse“ ir „Touch Mouse“ išsiskiria sensoriniu valdymu.

REKLAMA
REKLAMA

Prie kompiuterio visi trys modeliai jungiami per „Bluetooth“ ryšį. Pranešama, kad apie 80 dolerių kainuosianti „Touch Mouse“ pelė naudoja „BlueTrack“ technologiją, užtikrinančią lazerinių pelių pozicionavimo tikslumą ir kartu leidžiančią ją naudoti ant praktiškai bet kokio paviršiaus, įskaitant kiliminę dangą. Pelė gali būti valdoma ir vieno, dviejų ar trijų pirštų prisilietimais. Pavyzdžiui, liečiamaisiais pirštų judesiais galima keisti atvaizdo monitoriuje dydį, persijungti tarp naudojamų programų ir kt.

REKLAMA

„Sculpt Touch Mouse“ modelyje yra sensorinis takelis, leidžianti persukinėti ekrano turinį iš viršaus į pačią ir priešinga kryptimi bei iš vieno šono į kitą. Ši pelė kainuos apie 50 dolerių.

„Wedge Touch Mouse“ išsiskiria „Backpack Mode“ režimu, kuris automatiškai perveda pelę į budėjimo režimą išjungus kompiuterį. Šiame modelyje taip pat naudojama ir „BlueTrack“ technologija. Numatoma šio modelio kaina - daugiau nei 70 dolerių, teigia bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų