REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Šiaulių apygardos valdyba baigė ikiteisminį tyrimą dėl Mažeikiuose registruotos bendrovės direktoriaus S. T. galimo nesąžiningumo su kreditoriais. Įtariamasis, pardavęs pajūryje du butus, padarė beveik 70 tūkstančių litų siekiančią žalą.

REKLAMA
REKLAMA

Nustatyta, kad 33-ejų mažeikiškis S. T., vadovaujamai bendrovei jau esant nemokiai, akivaizdžiai gresiant bankrotui, nepagrįstai pigiai pardavė du butus su žemės sklypais Šventojoje.

REKLAMA

Vieną iš butų statybų bendrovės direktorius už beveik 160 tūkstančių litų pardavė savo seneliui, o kitą – įtariamojo kaimynystėje gyvenančiai moteriai už 120 tūkstančių litų. Tyrimo metu buvo paskaičiuota, kad butai su žemės sklypais parduoti mažesne kaina nei šio nekilnojamojo turto savikaina. Beveik 70 tūkstančių litų mažesne nei rinkos kaina parduotas nekilnojamasis turtas Šventojoje galėjo būti panaudotas bent daliai skolų sumokėti.

REKLAMA
REKLAMA

Baigtą ikiteisminį tyrimą organizavo ir jam vadovavo Šiaulių apygardos prokuratūros Telšių rajono apylinkės prokuratūra. Už įvykdytą nusikalstamą veiką Mažeikių bendrovės vadovui gresia maksimali bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Baigta baudžiamoji byla perduota nagrinėti į Mažeikių rajono apylinkės teismą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų