REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visuomet daug smagiau yra atkreipti dėmesį į tuos vaizdo klipus, kuriuose užfiksuotos ne avarijos ar realų pavojų nieko nors gyvybei sukėlę incidentai, o tiesiog juokingos ir kurioziškos situacijos. Būtent pastarųjų kategorijai priklauso ir žemiau pateiktame įraše užfiksuotas kiek neįprastas vienos iš praeivių kažkur Rusijoje būdas padėkoti per perėją ją praleidusiam automobiliui. Vos perėjusi gatvę moteris krepšius pastatė ant žemės ir pasilenkusi ėmė kraipyti užpakalį.

REKLAMA
REKLAMA

Nors po vaizdo įrašu esančiuose komentaruose kai kurie internautai pusiau juokais pusiau rimtai dėsto versiją, pagal kurią moteris taip daranti norėdama pramankštinti klubus po sunkių krepšių nešimo, kaip galima spręsti iš klipą į „YouTube.com“ archyvus patalpinusio vartotojo komentaro, greičiausiai ji buvo apsvaigusi nuo alkoholio.

REKLAMA

„Po to kai mes sustojome, žmona nuėjo į parduotuvę, o aš išlipau iš automobilio parūkyti ir vos neišvirtau iš nuostabos – prieš mane kitoje gatvės pusėje stovėjo ta keistoji pėsčioji. Šalia jos krepšyje stovėjo butelis vyno, o ji pati išdarinėjo tokius pat triukus prieš kiekvieną pravažiuojantį automobilį“, ‒ rašo Michailu Bobru pasivadinęs vartotojas.

Kaip atrodo šis neįprastas būdas atkreipti į save dėmesį ir padėkoti vairuotojui, pažiūrėkite patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų