REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sidnėjaus olimpinių žaidynių čempionė šaulė Daina Gudzinevičiūtė prieš startą Londone treniruotėms šaudykloje neteikia didelės reikšmės. Sportininkė teigia, kad varžybų dieną nori būti kuo šviežesnė.

REKLAMA
REKLAMA

„Reikės nuvažiuoti šovinius susiskaičiuoti ir susidėlioti, perregistruoti šautuvą, o toliau - laisvalaikis. Oficialios treniruotės vyks rugpjūčio 3 dieną, tačiau galima rasti galimybių pasitreniruoti ir anksčiau, bet mūsų sporte gana svarbus šviežumo faktorius, todėl treniruotės nėra būtinos. Gal geriau ramiai laukti varžybų, negu “trintis„ šaudykloje, kur leis kažkiek pašaudyti“, - sakė Londono olimpinių žaidynių atidarymo dieną į žaidynes atvykusi D. Gudzinevičiūtė.

REKLAMA

Patyrusi šaulė nesiveržė ir į žaidynių atidarymo ceremoniją.

„Atidaryme teko dalyvauti tik Atlantoje, kai pirmą kartą startavau olimpinėse žaidynėse. Po atidarymo ceremonijos į kaimelį grįžome tik paryčiais, todėl nuo tada, net ir turėdama galimybių, stengiuosi ten nevykti. Juk tai pakankamai sunkus darbas. Nemanau, kad stovėti tris valandas sportininkui yra gerai. Aš atsisakiau. Vaizdo įrašą gal kada ir pasižiūrėsiu. Bet dabar svarbiausia - susikaupti varžyboms“, - teigė Lietuvos šaulė.

REKLAMA
REKLAMA

D. Gudzinevičiūtė šaudymo į skriejančius taikinius tranšėjinėje aikštelėje varžybose dalyvaus rugpjūčio 4 dieną. Sportininkė pažymėjo, kad ji puikiai pažįsta visas varžoves, tačiau pagrindinė jos varžovė - ji pati. D. Gudzinevičiūtė namo išskris rugpjūčio 6-ąją.

„Gal ir smagu olimpiniame Londone, gal ir būtų ką veikti, bet po ketverių metų darbo ir po egzamino labai norisi namo“, - teigė penktą kartą olimpinėse žaidynėse dalyvausianti 46-erių metų Lietuvos šaulė. 2008 metų Pekino olimpinėse žaidynėse ji pateko į finalą ir užėmė penktą vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų