REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teismo dokumentuose teigiama, kad įtariamasis, šaudęs JAV Denverio mieste per filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ premjerą, gydėsi pas psichiatrą universitete, kuriame studijavo, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau žiniasklaida pranešė, kad 24-erių įtariamasis Džeimsas Holmsas (James Holmes) į savo universitetą nusiuntė užrašus apie žudynes. Įtariamojo advokatai teigia, kad žiniasklaida pažeidė teismo įsakymą ir sukėlė didžiulę grėsmę bylos nagrinėjimui. Neuromokslus studijavusiam Dž. Holmsui pirmadienį bus oficialiai pateikti kaltinimai. Teismas žada tada apsvarstyti ir advokatų prašymą. Advokatai tvirtina, kad užrašų knygelė, kurią įtariamasis nusiuntė į universitetą, buvo paciento ir jo gydytojo bendravimo forma, todėl joje esanti informacija - konfidenciali.

REKLAMA

Neaišku, ar siuntinys su užrašais į universitetą buvo nusiųstas prieš liepos 20 dieną įvykusias žudynes. Universitetas tvirtina, kad siuntinį gavo liepos 23 dieną, bet JAV žiniasklaida skelbia, kad siuntinys atkeliavo anksčiau.

Dž. Holmsas kaltinamas nušovęs 12 žmonių ir dar 58 sužeidęs. Penkių sužeistųjų būklė kritiška, o ligoninėje tebeguli iš viso 11 nukentėjusiųjų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų