REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų atstovo, Seimo nario Manto Adomėno bandymai išeiti iš konservatorių rinkimų štabo didesnių pasėkmių valdančiajai partijai neturės, - mano Politikos tyrimų ir analizės instituto vadovas Marius Ulozas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, visos partijos vengia prieš rinkimus bet kokių naujienų, kurios signalizuoja apie nesutarimus partijos viduje, todėl naujienos apie išeinančius narius, rinkimų štabo byrėjimą yra gan skausmingos,“ - mano M. Ulozas.

REKLAMA

Pasak jo, šiuo konkrečiu atveju M.Adomėno veiksmai buvo nukreipti į konservatorių partijos narius ir rinkėjus. Išreikšdamas kritiką A.Kubiliui, kuris yra pats nepopuliariausias politikas Lietuvoje ir jam bendrapartiečio demaršas tikrai labiau nepakenks, M. Adomėnas, politologo nuomone, stengėsi atkreipti dėmesį, sutelkti konservatorių elektoratą aplink save.

Anot M. Ulozo, galima tikėtis ir daugiau panašių veiksmų iš kitų konservatorių partijos narių, nes jie puikiai supranta, kad jų skaičius Seime po rinkimų ženkliai sumažės, todėl visomis priemonėmis kovos, kad būtent jie išliktų Seime. „Tokią prognozę patvirtina ir garsiai pareiškimais partiją drebinantys arba ją palikę Aurelija Stancikienė ir Naglis Puteikis,“ - mano jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų