REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gintarui Eininkui uždrausta bendrauti su žmona, ieškoti su ja ryšių, jis išvyko gyventi pas tėvą.

REKLAMA
REKLAMA

Rietavo policijos komisariato viršininkas Aloyzas Vaičiulis portalui Balsas.lt sakė, kad Gintarui Einikiui pateikti įtarimai dėl fizinio skausmo sukėlimo: „Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Jam uždrausta bendrauti su žmona, ieškoti su ja ryšių, jis išvyko gyventi pas tėvą į Kretingą privertus jį išsikelti iš žmonos namo“.

REKLAMA

Pasak komisaro, G. Einikis penktadienį buvo paleistas iš areštinės.

Nemalonumai su teisėsauga buvusiai krepšinio žvaigždei prasidėjo ketvirtadienio vakarą, kai neblaivus G. Einikis smogė žmonai Jurgitai per nugarą, rankas.

Atvežtam į policiją krepšininkui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Jis paaiškino, jog vakare kilo konfliktas, per kurį pakėlė ranką prieš žmoną, su kuria neseniai apsivedė ir dabar šventė medaus mėnesį.  Neseniai G. Eininkui gimė dukra.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ne pirmas kartas, kai buvęs sportininkas patenka į policijos rankas. Pernai per šv. Kalėdas G.Einikis buvo uždarytas į Plungės rajono policijos komisariato areštinę. Krepšininkas buvo  sulaikytas po to, kai vėlų pirmadienio vakarą Rietave grasino nužudyti savo gyvenimo draugę Jurgitą Narmontienę, dabar Eininkienę.

Vyras siautėjo būdamas visiškai girtas. Jo kraujyje aptikta daugiau nei 5 promilės alkoholio. Tada G.Einikis grasino moteriai ją apipilsiantis rūgštimi ir padegsiantis namą kartu su ja.

Rietavo policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą, G.Einikis buvo sulaikytas dviem paroms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Plungės rajono apylinkės teismas įpareigojo G.Einikį išsikraustyti iš sugyventinės namų ir uždraudė prie jos artintis, kol vyks ikiteisminis tyrimas.

2009 metų pavasarį už naktiniame klube „Piteris“ sukeltas muštynes Klaipėdos apylinkės teismas jam skyrė 3900 Lt baudą.

2007 m. sausio 25 dieną Klaipėdos miesto apylinkės teismas G.Einikiui skyrė 6250 Lt baudą už tai, kad 2006-ųjų gruodžio vakarą apsvaigęs nuo narkotikų sukėlė avariją, per kurią buvo sužalotas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų