REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos ministras pirmininkas Dmitrijus Medvedevas per penktadienį vyksiančią Londono olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją vadovaus Rusijos delegacijai, remdamasi vyriausybės atstovu skelbia „RIA Novosti“.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministerijos duomenimis, žaidynių atidarymo ceremonijoje dalyvaus 120 šalių vadovų. Tai bus didžiausias kada surengtas aukščiausio lygio tarptautinis susirinkimas.

REKLAMA

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pranešė praėjusią savaitę, kad jis į žaidynes atvyks su „asmeniniu vizitu“ stebėti dziudo turnyrą. Pats prezidentas turi juodąjį dziudo diržą.

Šis V. Putino vizitas Didžiojoje Britanijoje bus pirmas per devynerius metus. Londono ir Maskvos santykiai pastaraisiais metais tapo įtempti dėl Kremliaus kritiko Aleksandro Litvinenkos nužudymo 2006 metais ir nesutarimų, kaip įveikti krizę Sirijoje.

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Deividas Kameronas (David Cameron) sakė ketvirtadienį turnyrą stebėsiantis kartu su V. Putinu, kad būtų galima aptarti prekybos klausimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų