REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus keletui savaičių mes vėl grįžtame prie Rusijos kelių kronikos. Ne todėl, kad šios šalies vairuotojus laikytume išskirtinai nerūpestingais ar nekultūringais, bet dėl to, kad automobiliuose įrengtų vaizdo kamerų kiekis šioje šalyje yra išties įspūdingas.

REKLAMA
REKLAMA

Į laimingiausiai pasibaigusio praėjusios savaitės incidento nominaciją pretenduoja pirmasis klipas, kuriame užfiksuota, kaip mikroautobusas artėja prie dviejų vienas kitą įkalnėje lenkiančių vilkikų. Blaivaus mąstymo, o tuo pačiu ir automobilio kontrolės nepraradusiam vairuotojui pavyko išvengti liūdnas pasekmės galėjusios turėti avarijos.

REKLAMA

Antrojo vaizdo klipo autoriui pasisekė kiek mažiau. Trečia juosta važiavusiam vairuotojui šį kartą nepavyko išvengti susidūrimo su nevaldomai dėl akvaplanavimo efekto tapusiam „Lada“ hečbekui, kuris kirto visas tris juostas ir atsitrenkęs į bortą užtvėrė kelia filmuojančio automobilio vairuotojui prieš pat nosį.

Kuomet skubiai reikia nugabenti didelį krovinį, o tam reikalingą techniką samdyti brangu, tenka pasitelkti vaizduotę ir trumpam pamiršti saugumą. Būtent taip padarė trečiajame klipe lengvų „Gazel“ sunkvežimiu nemenką medienos krovinį gabenantis asmuo. Visą transporto priemonę juosiantis diržas turbūt ne tik laiko krovinį, bet ir suteikia papildomo standumo kėbului, tačiau pakilęs į orą vienas priekinis ratas atrodo gąsdinančiai.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniame šios savaitės kronikos klipe užfiksuota, kaip sankryžoje vidine eismo juosta taksi automobilį lenkiantis vairuotojas susiduria su per raudoną šviesoforo signalą „prašokti“ mėginusiu „BMW X5“. Kaip teigiama vaizdo įrašo aprašyme „YouTube.com“, SUV vairuotojas pripažino savo kaltę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų