REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė išvyko į Londoną kovoti dėl aukščiausių apdovanojimų. Mūsų šalies krepšinio federacija (LKF) lietuviams iškėlė tikslą – patekti į geriausiųjų penketą.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtosios Olimpinės žaidynės, kuriose dalyvaus Šarūnas Jasikevičius teigė, kad startas nebus itin svarbus: „Nėra jos nei svarbios, nei ne. Rungtynės pirmos, tačiau ne paskutinės ir teks kautis kiekvienose. Su jomis nepasibaigs olimpiada.“

REKLAMA

Pirmąją varžovę – Argentinos komandą, sportininkas įvardino kaip elitinę: „Argentina – gera komanda, viena iš elitinių. Daug metų jie pasaulio viršūnėje. Turėsime sužaisti labai geras rungtynes, kad prieš juos laimėti.“

- Kaip po Venesuelos pavyko išlaikyti formą? , - Balsas.lt pasiteiravo Š. Jasikevičiaus.

- Labai sunku pasakyti. Vėl iš naujo reikėjo įeiti į tą ritmą. Šiai dienai mes esam geresni nei tie, kurie buvo Venesueloje. Aišku, ir varžovai bus žymiai stipresni. Taigi reikės žaisti dar geriau negu žaidžiam dabar ar atrankoje. Kovoti iš paskutiniųjų ir skinti pergales.

REKLAMA
REKLAMA

-  Koks jausmas vėl sugrįžti į Olimpines žaidynes?

- Labai malonu sugrįžti į olimpinį kaimelį ir laukiu to. Tai buvo visos vasaros tikslas.: daug treniruočių ir varžybų – nestandartinė vasara.

Šią savaitė Š. Jasikevičius pasirašė sutartį su Barselonos klubu.  „Tai buvo daugiau krepšinio sprendimas. Norėjau žaisti tokiame klube kaip Barselonoje ir dirbti su jų vyriausiuoju treneriu. Bei, žinoma, Ispanijos lyga – labai stipti. Tai buvo pagrindiniai faktoriai, kurie lėmė mano apsisprendimą. Šiame mieste turiu daug draugų, puikiai jį pažįstu. Personalas ir klubas likęs toks pats.“ , - sakė sportininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų