REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiandien netruks įvairių išbandymų. Tačiau į tai reiktų žvelgti kūrybiškai, nes liūdėti tikrai neteks. Sėkmė laukia tų, kas planuoja dieną paskirti dalykiniams reikalams. Priimkite artimųjų patarimus – jie tikrai bus svarbūs ir jums reikalingi.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Puiki diena spręsti finansinius reikalus. Galite planuoti pirkinius, įsigyti daiktus šeimai. Nauji pasiūlymai atrodys abejotini, tačiau nereikėtų jų iš karto atmesti. Rami diena asmeniniam gyvenimui, o permainos galimos tik tuo atveju, jei jas patys ir inicijuosite.

REKLAMA

Dvyniai

Tikrai turėsite ko nerimauti tiek dėl profesinių, tiek ir dėl asmeninių reikalų. Šią dieną venkite lengvabūdiškumo ir vadovaukitės logika. Galimi nesutarimai su mylimu žmogumi, pykčiai ir ginčai dėl finansinių reikalų.

Vėžys

Nebloga diena, tačiau jūs skeptiškai vertinsite bet kokią sėkmę ir neįvertinsite rezultatų, kuriuos pasiekėte. Puikios perspektyvos vystyti asmeninius santykius: galite taikytis po pykčių, išsiskyrimo. Bet kokie susitikimai su mylimu žmogumi šiandien paglostys širdį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite nepastovūs savo noruose – ir tokiu elgesiu apsunkinsite aplinkinius. Galite sau leisti bet kokius eksperimentus su įvaizdžiu: palanku domėtis mados tendencijomis, įgyvendinti pačias originaliausias idėjas.

Mergelė

Nevienareikšmė diena. Negatyvios tendencijos paveiks romantinius santykius. Net ir patys mažiausi nesutarimai su mylimu žmogumi, gali išprovokuoti rimtą konfliktą. Nauji partneriai ir bendraminčiai leis išspręsti profesines problemas.

Svarstyklės

Rimtai spręskite bet kokias kilusias profesines užduotis – šiandien galite pasiekti rimtos sėkmės. Jums reikėtų kontroliuoti kolegų veiksmus ir stebėti, kad niekas nepadarytų klaidų. Tuo tarpu romantiniuose santykiuose vyraus pozityvios tendencijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Vargu, ar diena bus maloni, ir čia bus kaltos ne kylančios problemos, bet jūsų nekantrumas ir siekis gauti to, ko norite, labai greitai, „čia ir dabar“. Diena palanki pažintims, kontaktuoti su naujais žmonėmis, apsilankykite vakarėliuose ir šventėse.

Šaulys

Romantiniai santykiai vystosi labai greitai ir ryžtingai, ir čia jūsų laukia daug malonių išgyvenimų, susijusių su asmeniniu gyvenimu. Įveiksite pačias įvairiausias problemas, kurios trukdo jūsų asmeninei laimei. O nuotaiką gali sugadinti nebent finansinės problemos.

REKLAMA

Ožiaragis

Norėsite džiaugtis gyvenimu: jūsų laukia malonūs netikėtumai, viliojantys pasiūlymai, iš žmonių, kuriais jūs pasitikite. Viskas, kuo užsiimsite šiomis dienomis, leis jums gerinti gyvenimo kokybę.

Vandenis

Sėkminga diena įvairiais atžvilgiais. Profesines problemas išspręsite sėkmingai, galite pradėti dirbti ties grandioziniais projektais. Harmoninga atmosfera šeimoje: antroji pusė bus linkusi nuolaidžiauti, tik jūs nenorėsite tuo piktnaudžiauti.

Žuvys

Nebloga diena darbui ir dalykiniam bendravimui. Be to, puiku spręsti finansinius reikalus. Galimi nauji pasiūlymai, be to, jūs patys turėsite galios daryti įtaką sprendimams. Harmoningi asmeniniai santykiai, palanku laiką praleisti šeimoje ir su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų