REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Retas kuris norėtų tapti Kancho pavadinto pokšto auka. Jau vien jo apibūdinimas daugeliui turėtų kelti nemalonų jausmą. Pasirodo, kad dar visai nesenai Japonijoje atsiradęs ir itin anime stiliaus filmukų išpopuliarintas pokštas tėra pirštų sukišimas į užpakalį nusisukusiai aukai.Daugelyje šalių tai būtų toleruojama kaip seksualinis priekabiavimas, tačiau Japonijoje tai tėra savotiška humoro forma. Kancho norintis atlikti išdaigininkas turi suglausti delnus ir į priekį atstatyti rodomuosius pirštus, o tada jau belieka nusisukusiai aukai besti jais į užpakalį ir sušukti “Kan-CHO" (pabrėžiant antrąjį skiemenį). Ši išdaiga buvo parodyta tokiuose filmukuose kaip Naruto ir lyg to būtų negana, Japonijoje netgi buvo televizijos šou, kuriame įžymybės Kancho išdaigas krėsdavo paprastiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

Kancho kartais naudojamas ir Pietų Korėjoje, Taivane bei Vietname. Pastebima, kad naudoti Kancho ypač mėgstama Japonijos mokyklose prieš mokytojus iš kitų šalių. Vienas jaunas anglų kalbos mokytojas pasakojo: “Kai pradėjau mokyti pradinėje mokykloje, buvau nustebintas to, kad vaikai daro Kancho vieni kitiems tiesiog žaidimų aikštelėje. Iš pradžių jie vengė manęs, tačiau jau po keleto pamokų jie su manim maloniai sveikindavosi ir paspausdavo ranką. Neilgai teko laukti ir to, kol jie man pradėjo daryti Kancho. Dabar mane taip “išduria" kone kiekvieną dieną."

Toliau pateikiame vaizdino įrašą, kaip atliekamas Kancho. Mes tikrai neskatiname to daryti, nes daugelyje šalių tai gali būtų laikoma seksualiniu priekabiavimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų