REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Austrijoje surengtoje spaudos konferencijoje Vilniaus „Žalgirio" treneris Damiras Petravičius teigė, jog jo komanda atvyko kovoti dėl pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį, atsakomųjų Europos lygos antrojo atrankos etapo rungtynių tarp VMFD „Žalgiris„ ir Miodlingo „Admira Wacker“ komandų išvakarėse, „Trenkwalder Arena" stadione buvo surengta spaudos konferencija.

REKLAMA

Joje dalyvavęs Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris" ekipos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius neslėpė Lietuvos vicečempionų ekipos ambicijų. Pozityviai nusiteikęs kroatas taip pat nepraleido progos pašmaikštauti su varžovų klubo spaudos atstovais.

„Atvykome kovoti dėl pergalės, o ne bandyti išplėšti lygiąsias. Žinome, kad tai padaryti bus nelengva, bet labai trokštame patekti į kitą turnyro etapą. Mums tai be galo svarbu. Darysime viską, kad tik pasiektume savo tikslą.„, - spaudos konferenciją užtikrintu tonu pradėjo žalgiriečių treneris. - „Praėjusį savaitgalį žaidėme rungtynes Lietuvos čempionate. Stengiausi pagrindiniams savo futbolininkams suteikti kuo daugiau poilsio. Taip pat išbandžiau keletą naujovių, kurias, galbūt, pritaikysime ir ketvirtadienį.“

REKLAMA
REKLAMA

„Miodlingo „Admira Wacker„ - labai stipri komanda, ypač savo aikštėje. Namuose ji praktiškai kiekvienose rungtynėse įmuša bent po vieną įvartį.“, - pažymėjo D. Petravičius. - „Ekipos gretose rungtyniauja daug individualiai pajėgių atakuojančio stiliaus futbolininkų. Analizuojame jų žaidimą ir deriname savo gynybinius veiksmus."

„Akylai stebėjome varžovų pastarąsias nesėkmingai susiklosčiusias rungtynes Austrijos čempionate. Patirtas pralaimėjimas 0:2 „SV Josko Fenster Ried„ vienuolikei mus maloniai nustebino. Tikimės tokio pat „Admira Wacker“ pasirodymo ir ketvirtadienį.„, - šmaikštavo žalgiriečių strategas. - „,Kaip jau minėjau anksčiau, gerbiame savo priešininkus, bet dar kartą pasikartosiu, jog net ir žaisdami svečiuose kovosime dėl pergalės.“

Praėjusią savaitę Vilniuje, LFF stadione, vykusi pirmoji VMFD „Žalgiris„ - Miodlingo „Admira Wacker“ akistata baigėsi lygiosiomis 1:1.

Įvarčius pelnė Philippas Hosineris (12 min.) ir Ramūnas Radavičius (72 min.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų