REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie savo nuotykį pasakojęs vienuolikmetis Liamas Korkoranas (Liam Corcoran) sako atsidūręs į Romą skridusiame lėktuve, nes paprasčiausiai norėjo pasinaudoti lėktuvo tualetu, skelbia naujienų kanalas „Sky News“.

REKLAMA
REKLAMA

Specialių mokymosi poreikių turintis berniukas praėjo penkis patikros punktus Mančesterio oro uoste ir galiausiai įsėdo į aviakompanijai „Jet2.com“ priklausantį lėktuvą, kuris išskrido į Romą. Liamo mama Merė (Mary) negailėjo kritiko oro uosto darbuotojams, kurie sugebėjo padaryti tokią klaidą.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad Liamas pabėgo kai jie apsipirkinėjo už kelių mylių nuo oro uosto esančiame Mančesterio Vitenšo (Wythenshawe) rajone. Dienraščiui „The Sun“ Liamas pasakojo: „Ant grindų radau bilietą su tos dienos data, todėl tiesiog įsėdau į autobusą. Žinojau, kad jis važiuoja į oro uostą. Mėgstu lėktuvus, nes jie turi didelius sparnus. Tačiau nenorėjau sėsti į lėktuvą. Tiesiog norėjau nueiti į tualetą.“

REKLAMA
REKLAMA

Berniukas sugebėjo įsėsti į lėktuvą nepateikęs nei paso, nei bilieto, nei įsodinimo kortelės po to, kai antradienio popietę praėjo pro patikros punktus Terminale 1 įsimaišęs tarp kitų šeimų.

„Tik kartą mane sustabdė ir paprašė parodyti delnus. Aš parodžiau ir nuėjau toliau“, – pasakojo „keliauninkas“.

Berniuko motina sakė, jog yra tiesiog pakraupusi.

„Buvau tiesiog šokiruota. Galvojau, kaip po galais kas nors gali įleisti vienuolikmetį vaiką į lėktuvą be jokio patikrinimo, nepaprašęs paso, kito asmens tapatybės dokumento ar įlaipinimo kortelės. Tai tiesiog siaubinga“, – pasipiktinimo neslėpė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikas buvo aptiktas jau skrendančiame lėktuve po to, kai keleiviams kilo įtarimų.

Mančesterio oro uosto atstovas sakė, jog dėl šio incidento jau nuo darbo nušalinti keli darbuotojai ir vyksta tyrimas.

Atskridęs į Romos oro uostą berniukas liko lėktuve ir vėliau tos pačios dienos vakarą buvo parskraidintas į Mančesterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų