REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorius Bruce'as Willisas atvirai reiškia palaikymą savo buvusiai žmonai Demi Moore ir teigia, kad dėl jos yra pasiryžęs bet kam.

Aktorius Bruce'as Willisas atvirai reiškia palaikymą savo buvusiai žmonai Demi Moore ir teigia, kad dėl jos yra pasiryžęs bet kam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu D. Moore gyvena itin slogiomis nuotaikomis – skyrybos su vyru Ashtonu Kutcheriu, isterijos priepuoliai dėl naujųjų jo draugužių ir gydymasis reabilitacijos klinikose. Aktorę ištikus bėdoms nuo jos nusisuko ne tik kai kurie draugais dėjęsi pažįstami, bet ir kino režisieriai. D. Moore buvo priversta atsisakyti vaidmens filme „Lovelace“, kuriame turėjo įkūnyti garsią feministę Glorią Steimen.

REKLAMA

Tačiau savo buvusią žmoną iki šiol aktyviai palaiko Bruce'as Williasas. Jis teigia, kad kaip dėl savo vaikų, naujosios žmonos Emmos, taip ir dėl Demi – padarytų bet ką.

„Už daug ką esu dėkingas Demi. Už dukras, už tai, kad mūsų skyrybų ji nepavertė viešu mūšio lauku ir nenešė asmeninių šeimyninių „šiukšlių“ iš namų, – teigia B. Willlisas. – Labai didžiuojuosi savo dukterimis. Bet ką dėl jų padaryčiau. Kaip ir dėl savo žmonos Emmos. Dėl Demi – taip pat.“

REKLAMA
REKLAMA

Kol D. Moore dar tik stengiasi stotis ant kojų, B. Willisui puikiai sekasi ne tik asmeninis gyvenimas, bet ir karjera.  Jau nuo rugpjūčio 10 d. Lietuvos kino teatrų žiūrovai jį pamatys stilingiausioje metų juostoje „Mėnesienos karalystė“, kuri atidarė Kanų kino festivalį ir jau spėjo pakerėti visą Ameriką.

Filmas šmaikščiai žvelgia į pirmąją meilę ir santykius šeimoje į pagalbą pasitelkęs talentingiausių aktorių žvaigždyną ir septintojo dešimtmečio žavesį.

„Mėnesienos karalystė“ Lietuvos kino teatruose jau nuo rugpjūčio 10 d.

Bruce'as Willis'as su Demi Moore (nuotr. SCANPIX)Bruce'as Willis'as su Demi Moore, kai dar buvo vedę (nuotr. SCANPIX)

Bruce'as Willisas (nuotr. „Incognito Films“)Bruce'as Willisas (nuotr. „Incognito Films“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų