REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje liepos 26 dieną rengiamas Užsienio reikalų ministerijos ir UAB „Krasta auto“ paramos sutarties pasirašymas. Savo apimtimi ir verte analogų neturinčios sutarties pagrindu įmonė prisidės prie Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai renginių organizavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilių BMW platintojai Lietuvoje atsiliepė į URM viešai paskelbtą kreipimąsi tapti Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai partneriais. UAB „Krasta auto“ ir „BMW Group“ skirs pirmininkavimo poreikiams iki 180 trečios, penktos ir septintos klasės naujų automobilių.

REKLAMA

2013 m. antrąjį pusmetį Lietuvoje vyks daugiau kaip 200 pirmininkavimo renginių. Automobiliais BMW bus vežamos valstybių vadovų, ministrų, Europos Komisijos aukšto lygio delegacijos. Transportas yra viena iš labiausiai matomų bei daugiausiai kainuojančių renginių organizavimo sričių, todėl bendradarbiavimas su rėmėjais šioje srityje leis efektyviau panaudoti pirmininkavimui skirtas valstybės lėšas.

Sutartį pasirašys „Krasta auto“ generalinė direktorė Asta Bagdonavičienė ir URM kancleris Valdas Lastauskas. Pasirašyme taip pat dalyvaus užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis.

REKLAMA
REKLAMA

UAB „Krasta auto“ rėmė ir 2011 m. Vilniuje vykusį vieną didžiausių tarptautinių renginių Lietuvoje ‒ ESBO Ministrų tarybos susitikimą. Įmonė nemokamai suteikė limuzinus, kuriais buvo vežamos užsienio šalių delegacijos.

URM kvietimą tapti pirmininkavimo partneriais 13 sričių paskelbė 2012 m. sausio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų