REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausiame degalinių tinkle Lietuvoje „Lukoil Baltija" pradėjo veikti pirmosios savitarnos kasos. Šiose techniškai pažangiose kasose klientai, negaišdami laiko eilėse, už degalus galės atsiskaityti bet kuriuo paros metu ir bet kokiu būdu – grynaisiais, mokėjimo ar kuro kortelėmis. Šiuo metu atsiskaitymų savitarna įrengta 4-iose degalinėse Vilniuje, o iki metų pabaigos „Lukoil“ savitarnos kasos veiks visose 114-oje „Lukoil“ tinklo degalinių šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujos savitarnos kasos leis padidinti aptarnavimo taškų skaičių mūsų degalinėse ir tokiu būdu taupyti klientų laiką – atvykusieji užsipilti degalų už juos galės atsiskaityti greičiau nei per minutę“ – sako „Lukoil Baltija" generalinio direktoriaus pavaduotojas Romas Turlinskas.

REKLAMA

Savitarnos kasa (nuotr. Gamintojo)Savitarnos kasa (nuotr. Gamintojo)

R. Turlinsko teigimu, savitarnos kasos, optimizuojant darbo išteklius, leis mažinti degalinių valdymo kaštus, o tai pajus ir klientai. Kartu su savitarnos kasomis atkeliaus ir dar viena naujovė – nuo šiol visos „Lukoil“ degalinės dirbs visą parą, taip pat – ir valstybinių švenčių dienomis. Be to, tose degalinėse, kuriose naktį veiks tik savitarnos kasos, klientai už degalus mokės iki 3 ct/l mažesnę kainą nei dienos metu.

REKLAMA
REKLAMA

Anot „Lukoil Baltija“ atstovo, tikimasi, jog įdiegus savitarnos kasas, piko metu per valandą bus galima aptarnauti vidutiniškai iki 30 proc. daugiau pirkėjų. „Iki šiol visi – norintys pavalgyti, apsipirkti ir apsirūpinti degalais – turėjo mokėti bendrose kasose – tai priversdavo skubančius klientus stoviniuoti ir laukti, kol bus aptarnauti tie, kurie perka sumuštinius ar kavą. Nuo šiol tik degalus perkantys klientai galės naudotis savitarnos kasomis ir taip išvengti eilės prie bendrosios kasos".

„Lukoil“ degalinėse diegiama savitarnos kasų sistema yra viena pažangiausių pasaulyje: kasose bus užtikrinti aukščiausi saugumo parametrai, galios visi atsiskaitymo būdai, veiks nuolaidų kortelės. Be to, sistema bus draugiška vartotojams – pasižymės itin patogiu ir aiškiu valdymu, ir, klientų patogumui, dienos metu bus galima atsiskaityti ne tik prieš pilant, bet ir jau įsipylus degalų.

Bendrovė „Lukoil Baltija", veiklą pradėjusi 1992 metais, per 20 metų išplėtojo 114 modernų „Lukoil“ degalinių tinklą. Šiuo metu bendrovėje dirba 1180 žmonių, bendrovės pajamos 2011 metais sudarė 2,376 mlrd litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų