REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais eismo įvykiai ir keisti incidentai yra tiesiog atskirų individų kvailumo apraiškos, tačiau šiuo atveju tiek daug dalykų rodo žmonių egoizmą ir savanaudiškumą, kad sunku išvardinti viską, kas klipe užfiksuotos avarijos metu (ir po jos) buvo atlikta neteisingai. Vienoje iš centrinių Taivanio gatvių nufilmuotame vaizdo įraše matoma kaip degant raudonam šviesoforo signalui į sankryžą įvažiavęs nedidelis baltas sedanas iš antros eismo juostos bando sukti į kairę ir tuo metu kaktomuša susiduria su atvažiuojančiais keturiais motoroleriais.

REKLAMA
REKLAMA

Išlipęs iš senutėlio „Nissan Sentra“ vairuotojas kaip sportininkas boulingo varžybose suskaičiuoja, kiek motorolerių jam pavyko numušti ir po akimirkos pabėga iš įvykio vietos vos nepervažiuodamas vienam iš ant žemės gulėjusių žmonių kojų. Mes suskaičiavome mažiausiai penkis incidento metu nukentėjusius asmenis, įskaitant mažą vaiką, kuris laimei, dėvėjo šalmą. Deja, niekas iš aplinkinių eismo dalyvių, išskyrus vieną motorolerio vairuotoją, nukentėjusiems pagelbėti nesiteikė.

REKLAMA

Incidento kulminacija galima laikyti greitosios pagalbos automobilio pasirodymą. Netgi turint omenyje tai, kad vairuotojas galbūt skubėjo iš arba į kito įvykio vietą, atrodytų natūralu jei jis bent stabtelėtų pažiūrėti ar niekas iš motoroleriais važiavusių žmonių rimtai nenukentėjo.

Kaip atrodė visas šis incidentas galite pažiūrėti patys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų