REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV leidžiamas žurnalas „ScientificAmerican“ publikavo straipsnį apie įvairius sekso priemonių saugumo aspektus. Jame teigiama, kad visai neatmestina galimybė, jog netinkami ciklotroniniai vibratoriai gali sukelti nervinės sistemos ligas, penio žiedai – varpos gangreną, o maži vibruojantys kamuoliukai – tragikomiškai įsprūsti į kurią nors kūno ertmę ir smagiai sau vibruodami dingti jos gelmėse.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistai pabrėžia, kad dažnai tie prietaisai, kurie turėtų suteikti malonumo, sukelia traumas, apie kurias po to nepatogu nė kalbėti. Bet kaip vartotojas galėtų įsitikinti, kad jo naudojamos sekso prekės nesukels pavojaus?

REKLAMA

Juk nėra įsteigtos kokios nors vyriausybinės žinybos, kuri prižiūrėtų šios srities prekių kokybę ir pateiktų, pavyzdžiui, vibratorių naudojimo rekomendacijas. Panašu, kad JAV jau sukurta tarnyba, galinti užpildyti šią nišą: Jungtinių Valstijų vartotojų teisių apsaugos komisija pristatė tinklalapį Safer.

Products.gov, kuriame malonumo ieškantys vartotojai gali rasti informacijos ir pasidalinti savo patirtimi sekso žaisliukų naudojimo sferoje. Tikimasi, kad ši priemonė padės tinkamai ir saugiai naudoti daikčiukus, kurie skirti žemiau juostos esančiai sričiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų