REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki šiol buvo manoma, jog maksimalia paklausa pasižymės „Google“ planšetinio kompiuterio „Nexus 7“ versija su 8 GB duomenų kaupikliu, kadangi vartotojams ji kainuoja 199 dolerius, tuo tarpu už papildomus 8 GB reikėdavo dar primokėti 50 dolerių. Vis tik, kaip tvirtina britų „The Guardian“, kompanija „Google“ galėjo šiek tiek apsirikti planuodama paklausą planavimu: „Nexus 7“ versija su 16 GB kaupikliu tapo deficitine preke.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kokiu atveju per el. parduotuvę „Google Play“ vartotojai daugiau nebegali užsisakyti „Nexus 7“ versijos su 16 GB duomenų kaupikliu, kadangi jų sandėliuose daugiau niekas nebeturi. Norintys šios versijos turi palikti paraišką, ir kai tik atsiras nauja šių įrenginių partija, jie automatiškai bus informuoti el. paštu. Tiesa, mažmeninės prekybos tinkluose situacija atvirkštinė – deficitu tapo „Nexus 7“ su 8 GB kaupikliu.

Akivaizdu, jog „Google“ tikėjosi, kad el. parduotuvės „Google Play“ klientai naudosis „debesų“ talpyklomis ir jiems nereikės planšetinio kompiuterio su didele vietinio kaupiklio talpa. Vis tik dabar galima daryti išvadą, jog vartotojai linkę sumokėti daugiau už papildomus 8 GB ir viską nešiotis su savimi. Beje, jau dabar „eBay“ aukcionuose galima įsigyti „Nexus 7“ 16 GB versiją už nuo 300 iki 400 dolerių (spekuliantai nemiega). Kada bus atnaujintas „Nexus 7“ versijos su 16 GB kaupikliu tiekimas per firminę „Google“ el. parduotuvę, duomenų kol kas nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų