REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Apie skambiai nuvilnijusį incidentą, kai pirmadienį vienas Vilniaus bare Kšyštofui Lavrinovičiui kompaniją palaikęs draugas trenkė LNK televizijos vairuotojui, pats krepšininkas šiandien tikino sužinojęs tik iš Lietuvos žiniasklaidos.

REKLAMA
REKLAMA

„Ten buvo nesusipratimas. Buvo draugo gimtadienis, nuvažiavome alaus, sėdėjome, atvažiavo žurnalistas, – pasakojo K. Lavrinovičius. – Aš tik iš žurnalistų sužinojau, kad kažkas kažkam davė. Lūpą prakirto.“

REKLAMA

Krepšininkas tikino, kad sėdėjo su pažįstamais, nors vėliau prisipažino su jais susipažinęs tą pačią dieną – pirmadienį: „Pirmą kartą vakar susipažinome. Maniau, jie nuėjo pakalbėti apie tai, kad negalima taip daryti, filmuoti, nes mes ilsimės. Jie pradėjo kalbėtis. Tokia situacija.“

Paklaustas, kodėl sėdėjo be brolio, Kšyštofas juokavo: „Brolis buvo pasislėpęs.“ Darjušas brolį pertarė, kad tuo metu miegojo.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruosius penkis sezonus italų Sienos „Montepaschi“ aprangą vilkėjęs 32 metų 209 cm ūgio K. Lavrinovičius pirmadienį buvo pastebėtas viename sostinės barų. „Krepšininkas  visiškai girtas, vos pastovi ant kojų, išvertė kelis vazonus“, – teigė liudininkai. Vienas iš išgertuvių dalyvių trenkė LNK televizijos operatorių stojusiam ginti vairuotojui tiesiai į veidą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų