REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nissan Leaf“ prekybos atstovybių tinklas nuolat plečiamas. „Nissan“ bendrovė išsikėlusi ambicingą tikslą ‒ iki 2012 biudžetinių metų pabaigos išplėsti „Leaf“ prekybą, įtraukiant apie 200 „Nissan“ prekybos atstovybių Skandinavijos šalyse ir Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Skandinavijos šalyse ir Estijoje „Nissan Leaf“ modeliais prekiauja apie 20 prekybos atstovybių, tačiau jų skaičius didės.

REKLAMA

„Nissan Leaf“ prekybos atstovybių Estijoje plėtros etapas baigtas. Dabar „Nissan Leaf“ pasiekiamas kiekvienam visose Estijoje veikiančiose „Nissan“ prekybos atstovybėse. Mes turime penkias prekybos atstovybes, šiuo metu pasirengusias prekiauti elektromobiliais ir teikti jų techninės priežiūros paslaugas. Su malonumu laukiame visų, kurie domisi elektra varomais automobiliais. Kviečiame atvykti ir išbandyti šiuos automobilius. Čia taip pat galima gauti profesionalią konsultaciją elektromobilio pirkimo klausimais“, ‒ kalbėjo „Nissan Nordic Europe“ vadovas Baltijos šalims Margusas Mikkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Leaf“ modelis buvo palankiai sutiktas Skandinavijos šalyse. Didėjant užsakymų skaičiui kartu nuolat plečiamas ir įkrovimo stotelių tinklas. Visoje Norvegijoje jau įrengta keletas tūkstančių viešųjų įkrovimo stotelių. Danija yra ypač pažengusi į priekį kurdama greitojo įkrovimo stoteles: visi pagrindiniai šalies keliai ir miestai susieti su „Nissan" vietos partnerio ‒ elektromobilių operatoriaus „ChoosEV“ greitojo įkrovimo tinklu. Estija taip pat daug investuoja į infrastruktūrą. Šiuo metu tiesiamas greitojo įkrovimo tinklas, kuris iki šių metų spalio mėnesio nusidrieks per visą šalį.

„Turint gausų EV įkrovimo ir prekybos atstovybių tinklą, prižiūrėti „Nissan Leaf“ yra be galo paprasta. Norėčiau pakviesti visus estus užsukti į „Nissan" atstovybes ir pasisemti neįkainojamos patirties“, ‒ sakė Margusas Mikkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų