REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį į olimpinį kaimelį Londone po treniruočių stovyklos Plimute (Anglija) atvyko Lietuvos plaukikai Rūta Meilutytė, Vytautas Janušaitis, Giedrius Titenis ir Mindaugas Sadauskas bei treneriai Žilvinas Ovsiukas ir Jonathanas Ruddas.

REKLAMA
REKLAMA

15-metė R. Meilutytė Londono olimpinėse žaidynėse dalyvaus trijose (100 m krūtine, 50 m ir 100 m laisvuoju stiliumi), o 23-ejų metų G. Titenis (100 m ir 200 m krūtine) ir 30-metis V. Janušaitis (200 m kompleksinis plaukimas, 100 m peteliške) - dviejose rungtyse.

REKLAMA

Du nuotolius laisvuoju stiliumi planavo įveikti ir 22-ejų metų M. Sadauskas, bet mandatų komisijoje paaiškėjo, kad Tarptautinė plaukimo federacija jam leido startuoti tik 100 m distancijoje.

Pirmadienį prieš pat vidurnaktį pirmąjį savo ilgos kelionės punktą pasiekė irkluotojų Donatos Vištartaitės, Mindaugo Griškonio, Rolando Maščinsko ir Sauliaus Ritterio valtys, Egidijaus Balčiūno baidarė, Jevgenijaus Šuklino kanoja ir dešimtkovininko Dariaus Draudvilos kartys bei medicinos įranga ir medikamentai. Per 30 valandų du Lietuvos olimpinio sporto centro darbuotojai, Monrealio žaidynių dalyvis Antanas Čikotas ir kitas buvęs irkluotojas Kęstutis Bartkus įveikė atstumą nuo Vilniaus iki lietuvių sodybos-viešbučio, esančio apie 80 km nuo Londono. Antradienį valtys bus nugabentos į į olimpinį irklavimo centrą. Patys irkluotojai į olimpinį kaimelį, kuriame pirmasis apsigyvens misijos vadovo pavaduotojas Einius Petkus, atvyks trečiadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų