REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš naujų gandų apie būsimą naujos kartos „iPhone“ pasirodymo intensyvumo galima spręsti apie artėjantį išmaniojo telefono anonsą, nors apie šio įvykio datą skirtingi šaltiniai turi skirtingas nuomones. Kažkas tiki, jog „iPhone 5“ bus pristatytas rugpjūčio mėnesį, kiti šaltiniai linkę laikytis versijos, jog „Apple“ naujos kartos „iPhone“ išleis rugsėjį ar net spalį.

REKLAMA
REKLAMA

„Boy Genius Report“ tvirtina, jog „iPhone 5“ dabar vienoje iš paruošiamųjų serijinei gamybai stadijų, o išmaniojo telefono pasirodymo parduotuvėse reikėtų laukti ne anksčiau, kaip rugsėjo ar spalio mėnesį. Iš mobiliojo įrenginio charakteristikų šaltinis mini 1 GB operatyviosios atminties, 4G mobiliojo ryšio tinklų palaikymą, taip pat NFC technologiją. Sprendžiant iš naujokui skirtų aksesuarų, naujos kartos „iPhone“ gaus mažesnį kontaktinį lizdą korpuso apačioje.

REKLAMA

Ne mažiau įdomią informaciją kartu su fotografijomis paskelbė kinų leidinys „M.I.C. Gadget“. Prie vienos iš „Foxconn“ gamyklų didėja eilės norinčių gauti čia darbą vasaros sezono metu. Manoma, jog ruošdamasis kompaktiško „iPad“ ir naujojo „iPhone 5“ gamybai „Apple“ kontraktinis gamintojas renka laikinus darbuotojus. Leidinio teigimu, nuo „Foxconn“ konvejerių „nulipo“ tik penki naujos kartos „iPhone“ vienetai, kurie skirti testavimui.

Taivaniečių leidinys „DigiTimes“ praneša, jog masinė „iPhone 5“ gamyba prasidės rugpjūčio mėnesį, o kartu su praėjusios kartos (jei taip galima pavadinti „iPhone 4S“) tiekimo apimtys III ketvirtyje sudarys maždaug 20–25 mln. vienetų. Natūralu, jog ketvirtos kartos „iPhone“ dalis mažėja, taigi III ketvirtyje bus išleidžiama daugiausia naujos kartos „Apple“ išmaniųjų telefonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų