REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne vienas iš jūsų turbūt esate girdėję istorijų apie moterų ejakuliacija, tačiau tik nedaugeliui teko tai patirti. Paprašant apibūdinti, dažnai atsakymai būna panašūs: „Tai čiurkšlė šviesaus bei skaidraus skysčio“. Nepaisant šių detalių, visa kita būna labai paviršutiniška ir netikslu.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėkime nuo to, kad yra pagrindiniai 4 ejakuliacijos elementai: gliukozė, prostatinės rūgšties fosfatas (tam tikras fermentas), šlapalas bei kreatininas. Paskutiniai du komponentai dažniausiai aptinkami šlapime, tačiau moters ejakuliacijos metu jų yra daug mažesnė koncentracija. Vienų tyrimų išvadose teigiama, kad ejakuliacijos metu daugiau išsiskiria šlapimo, kitų – prostatos skysčio. Nepaisant to, kol nėra vienos nuomonės, galima teigti, kad yra abiejų komponentų. Moteris ejakuliuoti gali nuo kelių lašų iki ne mažos čiurkšlės.

REKLAMA

Kaip atsiranda moterų ejakuliacija?

Yra keletas teorijų, tačiau visose jų būna minima G taško stimuliacija. Tam tikrą laiką jį stimuliuojant, purus audinys šioje vietoje prisipildo skysčio. Moterys, kurios gali ejakuliuoti, dažnai sutrinka galvodamos, kad tai šlapimas. Mokslininkams dar nepavyko išsiaiškinti tikslaus ejakuliacijos šaltinio, tačiau jau žinoma, kad tai atsiranda iš šlaplės ir Skene liaukų (moters prostatos).

Visiems patinka tyrinėti tai, kas dar nežinoma, todėl nieko neatsitiks pabandžius. Tam tinkamiausia vieta būtų šilta vonia arba dušas. Tačiau nereikėtų į tai dėti daug vilčių ir nenusiminti, jei nepavyks, nes ejakuliuoti gali nedaugelis moterų.

visospozos.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų