REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lie­pos 19 die­nos ry­tą Pak­ruo­jo ra­jo­no Žei­me­lio gy­ven­to­jai pa­ste­bė­jo, kad nu­siaub­tos mies­te­lio ka­pi­nės. Van­da­lai nu­ver­tė dvy­li­ka ant­ka­pių, tarp ku­rių bu­vo ir nau­jai pa­sta­ty­tų, ir sto­vin­čių jau ke­lis de­šimt­me­čius. Chu­li­ga­nai Žei­me­ly­je siau­tė­ja ne pir­mą nak­tį

REKLAMA
REKLAMA

Mies­te­lis ken­čia nuo chu­li­ga­nų

Žei­me­lio Baus­kės gat­vė­je esan­čios mies­te­lio ka­pi­nės nu­siaub­tos lie­pos 19-osios nak­tį. Van­da­lai iš­var­tė ant­ka­pius. Ka­pi­nių ga­le ras­tas su­dau­žy­tas šam­pa­no bu­te­lis. At­vy­kę po­li­ci­jos pa­rei­gū­nai su­skai­čia­vo, kad nu­vers­ta 12 ant­ka­pių.

REKLAMA

Žei­me­lio se­niū­nė Vi­ta­li­ja Dob­ro­vols­kie­nė tei­gė, kad iš­var­ty­tus ant­ka­pius pa­ste­bė­jo iš ry­to ka­pus tvar­kę vie­tos gy­ven­to­jai. Van­da­lai var­tė pa­mink­lus vie­ną po ki­to. Kri­to ir nau­ji, ir 40 me­tų se­nu­mo pa­mink­lai. Gal niek­da­riai sten­gė­si bū­ti ne­pas­te­bė­ti, nes ka­pus nie­ki­no ato­kiau nuo ke­lio.

„Van­da­lų ei­ta pa­grin­di­niu ka­pi­nių ta­ku. Ne tik iš­var­ty­ti pa­mink­lai, bet pri­dau­žy­ta ki­to­se ka­pa­vie­tė­se ras­tų su­de­gu­sių žva­kių su žva­ki­dė­mis – jas nio­ko­to­jai mė­tė į pa­mink­lus, kaip į tai­ki­nius“, – sa­kė Žei­me­lio se­niū­nė.

REKLAMA
REKLAMA

Va­kar kai ku­riuos pa­mink­lus žmo­nės jau bu­vo at­sta­tę sa­vo jė­go­mis. Pa­na­šaus van­da­lų iš­puo­lio šio­se apy­lin­kė­se Žei­me­lio se­niū­nė sa­ko neat­si­me­nan­ti.

„Su­minkš­tė­jo sme­ge­nys“

Se­niū­nė pri­si­mi­nė, kad ne­ra­mios nak­tys Žei­me­ly­je pra­si­dė­jo po praė­ju­sį sa­vait­ga­lį Lin­ku­vo­je vy­ku­sių di­džiau­sių at­lai­dų. Vie­ną nak­tį bu­vo nu­nio­ko­ti mies­te­lio gė­ly­nai ir me­de­liai. Ki­tą nak­tį chu­li­ga­nams už­kliu­vo ant­ka­pių ga­min­to­jo dži­pas – su­ba­dė ir su­pjaus­tė jo pa­dan­gas. Dar ki­tą nak­tį – van­da­liš­ki veiks­mai ka­pi­nė­se.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo chu­li­ga­nų nu­ken­tė­jęs ant­ka­pių ga­min­to­jas J. Mac­ke­vi­čius sa­ko su nie­kuo ne­si­py­kęs ir Žei­me­ly­je ne­gy­ve­nan­tis – tik at­va­žiuo­ja ir tu­ri dar­bi­nes pa­tal­pas.

Vy­ras ma­no, kad tai tik su­ta­pi­mas, jog chu­li­ga­nai pa­si­rin­ko jo dži­pą ir pa­mink­lus. Tei­gia, kad iš­var­ty­ti yra ne tik jo ga­min­ti pa­mink­lai.

„Ma­nau, kad kaž­kam pro­tas nuo al­ko­ho­lio su­minkš­tė­jo, o žmo­nės, jei ką ir įta­ria, bi­jo gar­siai pra­si­tar­ti“, – sa­kė J. Mac­ke­vi­čius, va­kar ap­žiū­rė­jęs iš­var­ty­tus pa­mink­lus.

Alvydas JANUŠEVIČIUS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų