REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto T. Čyvo straipsnis „Auksinis telefonas“. Į galimybę vienu bendru telefonu 112 prisikviesti bet kokią pagalbą investuota milijonai litų, tačiau galutinio rezultato nematyti. Regėti tik prasmengantys pinigai. Visoje Europoje teoriškai turintis veikti bendras pagalbos telefonas 112 Lietuvoje kol kas geriausiai žinomas kaip labai imli pinigams išlaidų eilutė. Problemų atsakingi asmenys neįžvelgia, o piliečiai, kuriems prireikia pagalbos, neretai pasigenda investavimo rezultatų. Ar ne keista, kad šią sistemą už nemažus pinigus turėjusi tvarkyti informacinių technologijų sprendimų ir konsultacijų bendrovė ERP – pakeliui į bankrotą? Ar neabejotinai atrodo bendrojo pagalbos centro vykdomų viešųjų pirkimų niuansai?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Svaigalų mėgėjai sėja chaosą pajūrio kurortuose“. Prasidėjus masiniam atostogų metui, daugelis poilsiautojų kasdien su nerimu žvelgia į dangų, nes permainingi šios vasaros orai daugeliui sujaukia planus, o dažni netikėti lietūs stumia į neviltį. Ar tik dėl prasto oro turėtų nerimauti ramiai poilsiaujantys mūsų pajūryje? Policijos pareigūnams naktimis dažniausiai tenka grumtis su išgėrusiais ir agresyviais pramogautojais.

REKLAMA

„Ar reikia naujos atominės elektrinės?“ – klausia rubrika „Savaitės interviu“. Seimo nutarimas rengti referendumą dėl atominės elektrinės statybos sukėlė Visagino AE šalininkų pasipiktinimą, o jos priešininkai negalėjo nuslėpti džiaugsmo dėl laimėto mūšio. Susipažinkite su įvairiomis nuomonėmis.

Veikiausiai ir jūs nemaloniai nustebtumėte, jei už nemokamo medicinos tyrimo rezultatus būtumėte paprašyti susimokėti. Panašiai nutiko vilniečiui Vaidui D. Už magnetinio rezonanso tyrimo rezultatus, užfiksuotus nuotraukose ir kompaktiniame diske, jam teko sumokėti 150 litų. Pacientui pasiteiravus, kodėl nemokamo tyrimo atsakymai tokie brangūs, iškilo ir daugiau labai keistų aplinkybių. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „Sveikata“ straipsnyje „Privatininkams pacientų parūpina medikai“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su aktore Larisa Kalpokaite. Nuoširdus ir atviras pokalbis su ja – žurnalistės Elvyros Žvirblienės straipsnyje „Meilei ribų nėra“.

„Aptikti planetos Nibiru pėdsakai?“ – klausia rubrika „Ateities pranašai“. Astronomai vėl prakalbo apie dar neatrastą devintąją Saulės sistemos planetą, tariamai skriejančią labai ištęsta orbita.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 

Balsas.lt savaitė viršelis (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų