REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriškas pasididžiavimas, tyrėjų aptiktas nusikaltimo vietoje, padėjo surasti serijinį prievartautoją.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltimo „įrankis“ buvo pagrindinis įrodymas byloje dėl išprievartautos nėščios moters. Novosibirsko apskrityje tiriamas neįprastas incidentas, įvykęs saunoje.

REKLAMA

25-ių metų pirties administratorė Svetlana S. nukando ją užpuolusiam prievartautojui jo vyrišką pasididžiavimą.

Policijos pareigūnai neilgai užtruko, kol aptiko organo šeimininką. Stipriai kraujuodamas 29-ių metų Dmitrijus D. kreipėsi pagalbos į ligoninę.

„Jau keturis metus dirbu saunoje ir tokio košmaro man dar niekada neteko patirti. Tą naktį saunoje beveik nebuvo lankytojų ir aš užmigau darbo vietoje. Nusikaltėlis išdaužė langą, įbėgo į salę ir ėmė mane mušti. Jo smūgiai buvo negailestingi, jis spardė mano pilvą, kumščiais trankė veidą, o tada išprievartavo“, – pasakojo nukentėjusioji.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina gynėsi iš visų jėgų, ji kovojo ne tik dėl savęs, bet ir dėl vaiko, kurio jau du mėnesius laukėsi. Ji tai netekdavo sąmonės, tai vėl ją atgaudavo, kol maniakas ją mušė. Suprasdama, kad jėgų jai neužteks, moteris sukando dantis. Maniakas sukaukė iš skausmo, susiėmė už žaizdos ir, nutraukęs nuo aukos papuošalus, ėmė bėgti.

НОВОСТИ LIFE | NEWS - первый по срочным новостям


Следователи нашли насильника по половому органу













Смотреть на Lifenews.ru


Merginą, kuri vos kvėpavo, ryte aptiko kolegos. Svetlana buvo nugabenta į ligoninę netekusi sąmonės, jos šonkauliai buvo sutrupėję, žandikaulis sulūžęs, ant kūno buvo daugybė žaizdų ir kraujosruvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vaiko išsaugoti nepavyko, – verkia nukentėjusioji. – Policija greitai aptiko prievartautoją. Aš tikiuosi, kad mano savigyna davė rezultatą ir  bus jam tikra bausmė, neskaitant laisvės atėmimo“.

Nusikaltėlis iš ligoninės buvo nugabentas į izoliatorių. Vyras pripažino kaltę, bet atsisako duoti parodymus. Išaiškėjo, kad dieną prieš Svetlanos užpuolimą, jis išprievartavo kitos saunos administratorę. Nuo šiol nusikaltėliui teks pamiršti apie lytinius santykius su moterimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų