REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie savo dalyvavimą šių metų rugpjūčio 5 dieną Jūrmaloje įvyksiančiame jau trečiame „Spice“ riedutininkų maratone patvirtino vienuolikos šalių komandų atstovai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvių tarpe – Renata Karabova iš Slovakijos, kuri „Pasaulio taurės 2012“ bendroje moterų riedučių sporto rungtynių įskaitoje yra užėmusi antrąją vietą. Jūrmalos maratonas – tai taip pat ir Latvijos riedučių sporto čempionatas.

REKLAMA

Šiandien savo dalyvavimą „Spice“ riedučių maratone patvirtino sportininkai iš Slovakijos, Čekijos, Prancūzijos, Vokietijos, Rusijos, Suomijos, Estijos, Norvegijos, Švedijos ir Ukrainos.

Savo dalyvavimą patvirtino ir Renata Karabova iš Slovakijos, „Pasaulio taurės 2012“ moterų riedučių sporto rungtynėse (Women's World Inline Cup 2012) bendroje įskaitoje užėmusi antrąją vietą. Priminsime, jog ji nugalėjo pernai metais vykusio „Spice“ moterų riedučių maratono 42 km sportinę rungtį.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais, kaip ir pernai metais vykusių rungtynių metu, bus plačiai pristatyta komanda iš Ukrainos SAM Racing Team Ukraine – rungtyje dalyvaus aštuoniolika riedutininkų.

„Spice“ riedutininkų maratonas – tai didžiausios riedučių sporto rungtynės Latvijoje. Pernai metais šis maratonas, surinkęs daugiau kaip 1000 dalyvių, ne tik išaiškino geriausius, bet ir tapo tikra riedučių sporto švente. Šiais metais maratono metu įvyks trys rungtys: Gutta sulčių ledų 14 km maratonas, 42 km sportinis maratonas ir vaikų maratonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, jog 42 km maratonas jau antrus metus vyks ir kaip Latvijos riedučių sporto čempionatas, kuriam intensyviai ruošiasi mūsų sportininkai.

Nepraleiskite galimybės prieš riedučių maratoną apsilankyti treniruotėse

Kaip jau buvo pranešta, visą liepos mėnesį prekybos centro Spice Home automobilių stovėjimo aikštelėje vyksta nemokamos riedutininkų mokyklos Spice-Rollerblade treniruotės, kurių lankytojai profesionalaus trenerio padedami mokosi važiuoti arba gerina važinėjimo riedučiais įgūdžius. Mokytis gali ir tie, kurie neturi riedučių, nes kiekvienų treniruočių metu dalyviams išduodamos reikalingos priemonės.

REKLAMA

Būsimi riedučių maratono dalyviai dar gali suspėti į kelias pamokas, kurios vyks ketvirtadieniais, liepos 19 ir 26 d., nuo 18:00 iki 20:00 val. ir šeštadieniais – liepos 21 ir 28 d., nuo 18:00 iki 20:00 val.

Užsiregistruoti dalyvauti „Spice“ maratone galima oficialiame tinklapyje www.maratoni.lv, „City Fitness“ sporto klubuose arba prekybos tinklo „Fans“ parduotuvėse, o penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais – prekybos centre „Spice“, šalia informacinio centro esančio registracijos stendo. Pateikti prašymą apie dalyvavimą su 50 proc. nuolaida taip pat galima užsiėmimų riedučių mokykloje Spice-Rollerblade metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų