REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno miesto apylinkės teismas ketvirtadienį pareigūnų pristatytiems trims iš keturių įtariamų prekyba narkotinėmis medžiagomis – D. V., V. C. ir G. K. – paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams. Ketvirtasis įtariamasis (R. S.) suėmimo išvengė.

REKLAMA
REKLAMA

Visi keturi įtariamieji (trys vyrai bei viena moteris) buvo sulaikyti teismo posėdžio išvakarėse, trečiadienį, Kauno miesto centre, narkotinių medžiagų perdavimo metu.

REKLAMA

Su jų sulaikymu susijęs ikiteisminis tyrimas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyboje, kaip teigia komisariato atstovas Kęstutis Kasciukevičius, buvo pradėtas dar 2012 metų kovo mėnėsį. Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Atliekant ikiteisminį tyrimą narkotinių medžiagų pardavimo sandorio metu sulaikyti: R. S. (gimęs 1973 m., neteistas), V. C. (gimęs 1967 m., teistas 5 kartus), G. K. (gimęs 1974 m., teistas 6 kartus) ir D. V. (gimusi 1964 m., neteista). Nustatyta, kad G. K. buvo narkotinių medžiagų – amfetamino tiekėjas, visi kiti – platintojai. Turimais duomenimis, minėti asmenys Kauno miesto Dainavos mikrorajone platino narkotines medžiagas – amfetaminą.

REKLAMA
REKLAMA

Atliekant sulaikytų asmenų apžiūras, pas D. V. rankinėje rasta apie 100 g amfetamino, V. C. drabužiuose – apie 1 g galimai heroino, R. S. drabužiuose – apie 2 g amfetamino.

Taip pat buvo atliktos kratos amfetamino prekybos bei įtariamųjų gyvenamosiose vietose. Kaune, A. J. Gravrogkų g., kur buvo prekiaujama amfetaminu, kratos metu rasta apie 100 g. amfetamino ir 5 000 Lt (galimai gauti už prekybą narkotinėmis medžiagomis).

Atlikus kratą įtariamojo G. K. gyvenamojoje vietoje, Kaune, Vilijampolės rajone, rasta apie 1,5 kg amfetamino, apie 20 000 Lt ir 2 ginklai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų