REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio popietę Varėnos tvenkinio saloje „Dainų slėnis“ prasideda ketvirtasis „Tamsta muzika“ festivalis, truksiantis visą savaitgalį.

Penktadienio popietę Varėnos tvenkinio saloje „Dainų slėnis“ prasideda ketvirtasis „Tamsta muzika“ festivalis, truksiantis visą savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 7 tūkstančius klausytojų gamtos prieglobstyje galės mėgautis ne tik kokybiška, gyvai atliekama muzika, bet ir įvairiomis pramogomis.

REKLAMA

Festivalį Didžiojoje scenoje pradės buvęs legendinės „Hiperbolės“ muzikantas Igoris Berinas su savo roko grupe. Pirmą kartą „Tamsta muzika“ festivalyje gros Andrius Mamontovas su grupe. Klausytojai išgirs ir tokias žinomas grupes kaip „Lemon Joy“, „Saulės kliošas“, „Antis“, „G&G Sindikatas“, „Poliarizuoti stiklai“, taip pat Mantą, Leoną Somovą ir Jazzu bei daugelį kitų.

Pasak renginio organizatorės Onos Skernevičiūtės-Rimeikienės, tradiciniu tapęs festivalis kiekvieną vasarą siekia suvienyti gyvai grojančias grupes - ne tik lietuviškas, bet ir užsienio svečius. Šįmet koncertuoti pakviestos 35 gyvai grojančios lietuvių grupės, trys iš užsienio - Brazilijos, Australijos ir Naujosios Zelandijos.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalyje netrūks ir naujų aktyvių pramogų - pirmą kartą bus rengiamas dviračių žygis bandant praplėsti Varėnos salos „Dainų slėnis“ ribas, pasigrožėti nuostabiomis Dzūkijos vietovėmis. Šiam tikslui dviračių entuziastai sudarė specialų maršrutą, renginio vietoje bus galima išsinuomoti dviračius.

Dviratininkai ir dabar itin populiarių riedlenčių mylėtojai galės pakilti į orą nuo tramplino ir minkštai bei saugiai nusileisti į didžiulį porolono baseiną. Festivalio nutrūktgalviams parengtas skrydis pušų viršūnėmis, „Drambliaskrydis“ iš 10 metrų aukščio, kitų ekstremalių pojūčių teikiančių pramogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tamsta muzika“ festivalyje veiks ir kūrybinės dirbtuvės, progresyvaus jaunimo turgelis, perkusijos pamokėlės, „Džiaugsmo labirintas“, kurio viduje vyks juoko jogos užsiėmimai, bus stalo teniso, stalo futbolo, badmintono varžybos.

Organizatoriai primena, kad pasiekti Varėną traukiniu su festivalio bilietu bus galima už pusę kainos, taip pat kviečiama atvykti su savo dviračiais, motociklais, šeimomis ir keturkojais augintiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų